Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Samsung’dan kurumsal kullancılara özel Smart MultiXpress M5360RX

Samsung Globaltechmagazine Smart MultiXpressSamsung Electronics, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ve kurumların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan A4 tek renkli, çok işlevli yazıcı Smart MultiXpress M5360RX’i tanıttı.

Kamu kurumları ve finans firmaları da dahil olmak üzere genellikle çok sayıda belge ile uğraşan ofislerin faydalanması için tasarlanan ürünün öne çıkan özellikleri arasında tamamen özelleştirilebilirlik, profesyonel kalitede baskılar ve maliyet uygunluğu yer alıyor.

Smart MultiXpress M5360RX, yüksek toner verimi ve düşük enerji tüketimi ile ofislerin etkili bir şekilde basımla ilgili toplam sermaye maliyetlerini düşürmesine olanak tanıyor. Aynı zamanda bir ofisin ihtiyaçlarını karşılamak üzere düzenlenebilecek araçlar ve basımla ilgili indirilebilir uygulamalar içeren özelleştirilebilir, kullanımı kolay bir Android tabanlı arayüz olan Akıllı Kullanıcı Deneyimi Merkezi sayesinde iş akışlarını iyileştirme fırsatı da veriyor.

Özellikle M5360RX Akıllı Kullanıcı Deneyimi Merkezinin tablet benzeri arayüzü, önceki modellere göre temasa daha duyarlı ve daha hızlı tepki verme özelliğiyle kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Arayüzün ekranını sadece parmaklarıyla değil, aynı zamanda eldiven giyerken veya kalem aracılığıyla da etkinleştirebiliyor.

Yüksek çözünürlük ve üstün performans özellikleri ile ofisler artık daha verimli

Smart MultiXpress M5360RX, sahip olduğu dört çekirdekli 1,5 GHz CPU ile yüklü belgeleri daha hızlı yazdırmaya olanak tanıyan yüksek performanslı yorumlama ve görüntü oluşturma emülasyonu özelliği sunuyor. Yazdırma, fotokopi çekme ve tarama hızı, 53 ppm’ye kadar çıkan yazıcı, kullanıcıya yüksek verim de sağlıyor.

Yüksek performansına ek olarak yeni cihaz, aynı zamanda grafik kalitesinde mükemmel baskılar üretiyor. Samsung’un ReCP (Net Sayfalar için Görüntü Oluşturma Motoru) teknolojisini kullanan M5360RX, bastırılan belgelerin okunabilirliğini artırıyor. 1200 x 1200 dpi’ye kadar artırılmış çözünürlükler ile daha keskin ve daha net çıktılar sunabiliyor.

Samsung Electronics Türkiye B2B Satış Müdürü Cenk Atay, “Yükseltilmiş Akıllı Kullanıcı Deneyimi Merkezi ile M5360RX, kurumsal kullanıcıların ve çalışma grubu kullanıcılarının çalışma ortamlarında verimliliği arttırıyor. Samsung olarak, belge yönetiminin hem kolay hem de kapsamlı olduğu bir ofis ortamı yaratmanın bir parçası olarak Akıllı Kullanıcı Merkezi Deneyimini geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Smart MultiXpress M5360RX modelleri, ilk olarak Avrupa’da sonra ise Orta ve Güney Amerika’da piyasaya sürülecek. Türkiye’de ise 2017 yılının Ocak ayında tüketicilerle buluşması planlanıyor.

Teknoloji Makaleleri