Salı, Mart 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Türk Telekom’dan İşletmelerin dijitalleşmesinde benzersiz destek

turk telekom globaltechmagazineTürk Telekom esnaf ve KOBİ’lerin işlerini internete taşıyarak ürünlerini web sitelerinden satmalarını sağlamak, müşteri sayılarını artırarak işlerini büyütmelerini desteklemek amacıyla ‘İşyerim İnternette’ kampanyasını hayata geçirdi. İnternette kolayca işyeri açma imkânı sağlayan kampanya ile, e-ticaret sitesi, kesintisiz internet ve sektörünün en önemli markalarından özel avantajlar sunuluyor. 

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence şirketi Türk Telekom, teknoloji ile işyerlerinin hayatını kolaylaştırıp kazançlarını artırdığı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Türk Telekom, ‘İşyerim İnternette’ kampanyası ile esnaf ve KOBİ’lerimize sunduğu kesintisiz internet hizmetinin yanında  “en uygun fiyata” ve “en kolay şekilde” e-ticaret sitelerini yaratmalarına destek oluyor.

Türk Telekom, işyerlerinin e-ticaret pazarına girerek işlerini internette büyütmelerini desteklediği ‘İşyerim İnternette’ kampanyasında, e-ticaret sitesi, kesintisiz internet teknolojisi ve milyonlarca müşteriye kolayca ulaşabilecekleri en önemli pazaryerleri ve marka avantajlarının hepsini bir arada sunuyor. Kampanya, 24 ay abonelik taahhüdü ile yeni Türk Telekom müşterilerine internet ve e-ticaret sitesi  ayda sadece 69,90 TL, Türk Telekom’dan internet hizmeti alan tüm mevcut müşterilerine ise e-ticaret sitesi ayda sadece 22,90 TL olarak sunuluyor.

Hazır Sanal POS  ve 30 Saniyede Kolay Kurulum

İşyerim İnternette ile e-ticaret sitesini açan esnaf ve KOBİ’ler 30 saniyelik kolay kurulumuyla e-ticaret sitelerini açarak hemen satışa başlıyor. Kampanya içeriğindeki hazır sanal pos ile birlikte taksitli ve nakit ödeme seçenekleriyle yaptıkları satışları anında kazanca dönüştürebiliyor.

En iyi pazaryerleri ve önemli marka avantajları bir arada

Türk Telekom, İşyerim İnternette kampanyasında Türkiye’nin en önemli e-ticaret, finans ve lojistik firmaları ile işbirliği yapıyor. İşyerim İnternette aboneleri, en büyük online pazaryerlerinden n11.com ve hepsiburada.com’da ücretsiz dükkan açarak milyonlarca müşteriye tek bir platformdan ulaşabiliyor. n11.com, 200 TL değerinde reklam, Türkiye genelindeki anlaşmalı fotoğraf stüdyolarında indirimli fiyatlarla çekim ve satıcı eğitimlerine katılım hakkı sağlayarak üye işyerlerinin dijitalleşmesine destek oluyor. Hepsiburada.com, ilk 3 ay boyunca bu platform üzerinden yapılan satışlarda yüzde 20 komisyon indirimi avantajı sağlıyor. Türkiye’nin lider bankası Garanti Bankası, İşyerim İnternette abonelerine özel Havale/EFT işlemlerini Garanti Cep veya Garanti Internet üzerinden indirimli gerçekleştirme ve dosya masrafsız destek kredisi avantajı sunuyor. İşini internete taşıyan ensaf ve KOBİ’lerimizin lojistik ihtiyacı da MNG Kargo işbirliği ile gönderilerde 1 yıl boyunca  taşıma fiyat listesi üzerinden anında yüzde 30 indirim fırsatı ile karşılanıyor.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru için www.isyeriminternette.com adresini ziyaret etmek, 444 5 444 Türk Telekom çağrı merkezini aramak veya Türk Telekom ofis ve mağazalarına uğramak yeterli.

Teknoloji Makaleleri