Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Trend Micro e-posta güvenliği alanında IDC MarketScape’te dünya lideri

trend micro globaltechmagazineDünyanın lider güvenlik yazılım çözümleri şirketi Trend Micro, IDC MarketScape’in Küresel Email Güvenliği Sağlayıcısı 2016 Değerlendirmesi’nde “Lider” olarak seçildi.

IDC MarketScape raporuna göre Trend Micro, uç nokta, internet, kriptolama, mobil ve son teknoloji mesajlaşma çözümleri güvenliği alanında liderlik koltuğuna oturdu.  Trend Micro, olta saldırılarına karşı koruma protokolü ile kum havuzu (sandbox) teknolojilerini barındıran özel tehdit analiz ve koruma (STAP) özellikleri gibi en yeni e-posta güvenliği konseptlerine odaklanarak lider konumunu koruyor. Ayrıca kullanıcılar Trend Micro’nun e-posta korumasının kolay kurulum ve kullanımından memnun kalıyor.

Trend Micro Akdeniz Ülkeleri Genel Müdürü Yakup Börekcioğlu: “Saldırı eğilimlerinin önüne geçmeye ve artan tehditlere karşı kullanıcılarımızı korumaya olan kararlılığımızı sürdürüyoruz. Zararlı e-posta ve tehditlere karşı en yüksek seviyede güvenlik sunarken, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak birçok farklı alanda lider özelliklere sahip, kullanıcı dostu e-posta güvenliğini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

IDC’nin MarketScape raporuna göre, Trend Micro müşterilerini çok iyi dinliyor ve müşterilerinin görüşlerini alarak, ürünlerini güncel eğilimlere göre ayarlıyor. Ayrıca raporda geçen diğer açıklamalarda Trend Micro’nun sunduğu kanal ortaklığı, satış yapısı ve birçok farklı paket seçeneğine sahip ürünleri ile iş ortaklarını başarılı bir şekilde buluşturmasından da övgüyle bahsediliyor. Bunun yanında müşterilerin nerede, ne zaman ve hangi şekilde Trend Micro’ya ihtiyaç duyacağıyla ilgili ayrıntılı bilgiler yer alıyor.

Teknoloji Makaleleri