Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

MIXX Awards Türkiye başvuruları başladı

mixx awards globaltechmagazineDünyada 45 ülkede faaliyet gösteren Interactive Advertising Bureau’nun Türkiye merkezi IAB Türkiye’nin düzenlediği MIXX Awards Türkiye 7 yıldır dijital dünyanın nabzını tutmaya devam ediyor. Bu yılki teması #BenimDünyam olan MIXX Awards için başvurular başladı. Başvurular 24 Şubat’a kadar devam edecek.

Her geçen yıl daha da çok büyüyerek sektördeki yerini sağlamlaştıran MIXX Awards’a yapılan başvurular; reklam, pazarlama, iletişim ve dijital sektörün seçkin isimlerinin oluşturduğu jürinin titizlikle yaptığı değerlendirmeler sonucunda ödüllendiriliyor.

Temel hedefi, dijital reklamları hedef-sonuç ilişkisiyle inceleyip, yaratıcı düşünceyi performansla birlikte değerlendirmek olan MIXX Awards’ta; “Marka Yöntem ve Araçları” ve “Marka Strateji ve Hedefleri” ana başlıkları altında toplamda 27 kategori bulunuyor.

Bir önceki yıl MIXX Awards Türkiye’den ödül alan çalışmalar uluslararası arenalardan da ödüllerle döndü. IAB ABD MIXX Awards’tan 3, MIXX Awards Europe’dan da 16 ödülle dönen ajans ve reklamverenler ekiplerimiz sektörümüzü bir kez daha gururlandırdı.

Bu yılki reklam teması “#BenimDünyam” olan MIXX Awards’un Reklam çalışmaları Karbonat tarafından yürütülürken organizasyon Gramofon, İltek ve Project House’un katkılarıyla gerçekleşiyor.

Yarışmanın kuralları, değerlendirme ve ayrıntılı bilgi için yenilenen MIXX Awards Türkiye web sitesini ziyaret edebilirsiniz. www.mixxawards-tr.org

Teknoloji Makaleleri