Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

MIXX Awards Türkiye için başvuru süreci başladı

mixx-awards-globaltechmagazineInteractive Advertising Bureau’nun Türkiye merkezi IAB Türkiye tarafından bu yıl 9. kez düzenlenen MIXX Awards Türkiye için başvurular başladı.

Son başvuru tarihi 18 Ocak olan yarışmanın ödül töreni ise 21 Şubat’ta gerçekleşecek.

MIXX Awards Türkiye başvuruları “Marka Yöntem ve Araçları” ve “Marka Strateji ve Hedefleri” grupları altında toplam 28 kategoride yapılacak. Başvurular Ön Eleme ve Ana Değerlendirme olmak üzere iki aşamalı olarak değerlendirilecek.

9. MIXX Awards Türkiye’nin Lider Destekçileri Ingage ve Sahibinden.com; Başarı Destekçileri MedyaNet ve Sözcü olurken; yarışmanın Protokol Destekçileri arasında Genart Medya, Google, MG Media, Mynet, People Initiative, PepsiCo, PublicisGroupe yer alıyor. Yarışmanın bu yılki Jüri Sponsoru ise Facebook oldu. EngageYa, KızlarSoruyor ve Wavemaker Türkiye’nin Kategori Destekçileri olduğu MIXX’e sektör kuruluşları da her zamanki gibi katkıda bulunuyorlar.

Reklam çalışmaları SesliHarflerlinkedbyIsobar tarafından yürütülen organizasyon Gramofon, İltek ve Project House’un katkılarıyla düzenleniyor. Reklam yayın desteğini ise Campaign, Digital Age ile birlikte IAB Türkiye üyesi yayıncılar veriyor.

Teknoloji Makaleleri