Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Commvault EHR ve ERP uygulamaları ile sağlık sektörü için özelliklerini arttırdı

commvault globaltechmagazineCommvault, EHR ve ERP uygulamaları ekleyerek sağlık sektörü için platform özelliklerini artırıyor.

Sağlık sektöründe kurumsal yedekleme, kurtarma, arşivleme ve bulut alanında global bir lider olan Commvault, hasta bilgilerini koruyan, nakit akışını garanti eden ve verimliliği artıran servis ve çözümlerin lider tedarikçisi olan Harmony Healthcare IT ile olan teknoloji işbirliğini duyurdu. Commvault Data Platform’un Harmony Healthcare IT’nin arşivleme çözümü Health Data Archiver ile entegrasyonu yoluyla sağlık alanındaki müşteriler artık, Elektronik Sağlık Kayıtları (EHR) ve Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) sistemlerini bir kenara bırakıp, bırakılan eski uygulamaların karmaşık süreçlerini idare edebilirken, onların önemli klinik ve iş verilerine erişmelerine ve onları korumalarına da izin veriliyor.

Veriyi yönetmeye ve korumaya ek olarak, Heath Data Archiver ile Commvault Data Platform’u kullanan müşteriler, genişletilmiş eDiscovery ve arama fonksiyonunun yanı sıra, Commvault Software sayesinde bir kenara bırakılmış uygulamalardan gelen indeksleme ve raporlama için hazır olan verilere sahip olarak daha fazla analitik özelliği de kazanıyorlar.

Harmony Healthcare IT CEO’su Tom Liddell, “Sağlık hizmeti verenlerin, klinik verileri yönetme, taşıma ve paylaşma yöntemlerini modernleştiren bütünsel veri yönetimi stratejilerini benimsemelerine izin vermek için, Commvault ile çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ürün ve servislerimizin eklenmesiyle Commvault Clinical Archive müşterilerimize, ister yeni üretilsin isterse de bırakılmış uygulamalardan gelsin, bütün verilerden en iyi değeri elde etme gücü veriyor” dedi.

Commvault ve Harmony Healthcare IT arasındaki işbirliği, CommVault’un veri yönetimi portföyünü genişletiyor ve EHR ve ERP uygulamalarının bir kenara bırakılması sırasında arşivleme yeteneklerini artırıyor. CommVault, geçen yıl HIMSS’de duyurduğu Commvault Clinical Archive ile birlikte, sağlık hizmeti verenlerin EHR’yi ve diğer eski uygulamalarını yönetme, geçiş yapma ve bir kenara bırakma biçimlerini değiştiriyor. Sonuç olarak müşteriler veri depolarını bölüyorlar, böylece depolama maliyetleri ve karmaşıklığı azalmakta, daha iyi veri paylaşımı sağlanmakta ve eski uygulamaları sürdürme ve destekleme yükü ortadan kalkmaktadır.

Commvault Sağlık Hizmetleri Çözümleri Grubu Genel Müdürü Ananth Balasubramanian, “Sağlık hizmeti verenler, eski uygulamaların bir kenara bırakılmasıyla elde edilen büyük operasyonel ve mali yararları görürken, bu sistemlerdeki verilere erişmek, onları yönetmek ve korumak zorundalar, çünkü genellikle iş, mevzuata uyum ve yönetmelikler nedeniyle bunları ellerinde tutmaları gerekiyor. Müşteriler artık Health Data Archiver’ı kullanarak eski uygulamaları bir kenara bırakabiliyor, sağlık BT operasyonlarını optimize edebiliyorlar, böylece kritik klinik ve iş verilerine erişip ve yönetebilirken, uygulama bakım maliyetleri de düşüyor” dedi.

Teknoloji Makaleleri