Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Bitdefender Top Ten Reviews’ten Altın Ödül aldı

bitdefender globaltechmagazineGlobal antivirüs yazılım şirketi Bitdefender, Top Ten Reviews tarafından Altın Ödül’e layık görüldü.

Global antivirüs yazılım şirketi Bitdefender’in Antivirus Plus ürünü, birçok kategoride bağımsız bir şekilde inceleme yaparak en iyi 10’u seçen ve tüketicilerin karmaşık satın alma kararını kolaylaştırmayı amaçlayan Top Ten Reviews tarafından 2017 yılının en iyi antivirüs yazılımı seçilerek Altın Ödül’e layık görüldü. 

Antivirüs yazılımlarından ev güvenlik sistemlerine kadar birçok kategoride objektif üçüncü parti ürün incelemeleri gerçekleştiren ve tüketicilerin karmaşık satın alma kararını kolaylaştırmayı amaçlayan Top Ten Reviews antivirüs yazılımları kategorisinde ilk 10 marka listesini açıkladı. 15 antivirüs yazılım şirketi arasında yapılan detaylı karşılaştırmalar sonucunda Bitdefender’in Antivirus Plus ürünü 1. sıraya yerleşti ve Altın Ödül’e layık görüldü.

Mevcut en iyi antivirüs yazılımını belirlemek ve sıralamak için Almanya merkezli bağımsız güvenlik değerlendirme kuruluşu AV-Test’in sonuçlarından da faydalanan Top Ten Reviews, ürünlerin değerlendirilmesi için yaklaşık 1.000 saat harcadı. Araştırma süresince, programların tanıdık olmayan tehditleri ne kadar iyi tanımladığını ve engellediğini görmek için 22.000’in üzerinde yeni tehdit ortaya çıkarıldı. Yıllardır performans ve tarama kategorilerinde hakimiyetini sürdüren Bitdefender, Antivirus Plus ürünü ile, Top Ten Reviews’in gerçekleştirdiği kapsamlı karşılaştırma sonucunda koruma, performans ve kullanılabilirlik alanlarında üstün başarı göstererek 2017’nin En İyi Antivirüs Yazılımı seçildi.

Top Ten Reviews’in test sonuçları, tarama & kaldırma araçları ve destek alanlarında 10 üzerinden 10 alan Bitdefender Antivirus Plus, genel değerlendirmede de 10 puan ile diğer antivirüs yazılımlarını geride bırakarak 1. sıraya yerleşti. Top Ten Reviews raporuna göre, etkileyici performans, kullanışlı özellikler, sağlam destek ve üstün kullanıcı deneyimi, Bitdefender Antivirus Plus’u mükemmel bir antivirüs haline getiriyor. Top Ten Reviews antivirüs araştırmacısı Renee Shipley, Bitdefender’in başarısını “Bağımsız değerlendirmelerin tüm alanlarında mükemmel başarı gösteren Bitdefender Antivirus Plus, fidye yazılım koruması içermenin yanı sıra, temel antivirüs paketinin bir parçası olarak en fazla özelliğe sahip ve 24 saat müşteri desteği sunuyor. Tüm bu sebeplerden dolayı Bitdefender virüs koruması alanında Top Ten Reviews Altın Ödülü’ne layık görüldü.” sözleriyle açıkladı.

Teknoloji Makaleleri