Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

İş ortakları ile buluşan Zyxel, yeni yol haritasını ve hedeflerini anlattı

zyxel globaltechmagazineZyxel Çözüm Ortakları Toplantısı 2017, Türkiye’deki tüm Zyxel iş ortaklarını Bodrum’da bir araya getirdi.

Ağ teknolojileri alanında dünya liderlerinden biri olan Zyxel’in Türkiye’deki iş ortaklarıyla bir araya geldiği kanal konferansı, bu yıl Bodrum’da gerçekleşti. Zypartner olarak adlandırılan iş ortakları ile buluşan Zyxel ekibi, firmanın yeni hedefleri ve yol haritası hakkında katılımcıları bilgilendirildi.

Etkinlik kapsamında Bodrum Rixos Otel’de bir araya gelen ZyPartner Programı’na dâhil çözüm ortaklarına; yeni ürünler ve çözümler ile pazar trendleri hakkında en güncel bilgiler aktarıldı. 2016 yılında gerçekleştirilen başarılı projeler ve dikey pazarlarda yapılan çalışmaların da değerlendirildiği organizasyonda Zyxel İş Geliştirme Müdürü Ömer Faruk Erünsal, pazardaki yeni iş fırsatları ve hangi projelerde hangi ürün gruplarının konumlandırılması gerektiğine dair katılımcılara bilgi verdi.  Zyxel Kıdemli Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Kaan Tuncer ise Zyxel’in dijital yaşam ve akıllı ev çözümleri hakkında yaptığı sunumda yeni nesil ev teknolojine dair trendlerden bahsetti. Farklı on ayrı kategori kapsamında  2016’nın en başarılı projelerinin ödüllendirildiği kanal konferansında, paint ball turnuvası ve go kart yarışması da düzenlendi. Coğrafi olarak birbirinden uzak partnerler arasında doğrudan bir iletişim sağlamak, sinerjiyi kuvvetlendirmek, aidiyet duygusunu güçlendirmek hedefiyle gerçekleştirlen turuvalarda; takım ruhu harekete geçirilirken, iş ortaklıklarının da güçlenmesine olanak tanındı.

Etkinliğin açılış konuşmasında ZyPartner Programı’na dahil olan iş ortaklarına teşekkür eden Zyxel Türkiye Genel Müdürü Timuçin Aksoy, “Biliyorsunuz siz iş ortaklarımızla uzun yıllardır birlikte çok başarılı ve büyük çaplı projelere imza atıyoruz. Geçtiğimiz yıl şirketimiz kurumsal anlamda bir dizi değişikliğe giderek logomuzu ve sloganımızı değiştirdi. ‘Your Networking Ally-Ağ tarafındaki iş ortağınız’ sloganı aslında sizlere de önemli sorumluluklar yüklüyor. Çünkü özellikle kurumsal alanda bizim görünen yüzümüz sizlersiniz ve sizlerle birlikte hayata geçirdiğiniz projelerle biz de başarılı oluyoruz. Buradan hareketle rahatlıkla söyleyebilirim ki siz iş ortaklarımız bundan böyle işimizin ana odağında daha güçlü bir şekilde yer alacaksınız” dedi.

Eğitim, konaklama, üretim ve sağlık kritik sektörler

Zyxel olarak 2016 yılındaki başarılarını farklı sektörlerde hayata geçirdikleri projelerle elde ettiklerini belirten Aksoy, bu konuda şunları söyledi:

“Özellikle sizlerle birlikte hayata geçirdiğimiz eğitim, konaklama, sağlık ve üretim projeleri ülkemize de önemli derecede değer kattı. Önümüzdeki dönemde de bu alanlardaki kritik ve başarılı projelerimizin artarak devam edeceğine dair sonsuz bir inanca sahibiz. Bu sayede birlikte büyümeye de devam edeceğiz. Ayrıca içinde bulunduğumuz dönemde dünya ve ülkemiz ciddi krizler ve ekonomik sıkıntılarla boğuşuyor. Ancak sizlerin desteği ve başarılı projeleriyle bizler bu dönemi kayıpsız atlatacağımızı ve sizlerin de geleceğin parlayan yıldızları olacağını düşünüyoruz.”

ZyPartner Programı çift taraflı değer katıyor

Zyxel, ZyPartner Programı’nı uzun yıllardır iş ortaklarına destek olabilmek adına bir süreç olarak yürütüyor. ZyPartner, Zyxel iş ortaklarının tüm müşteri satış öncesi ve sonrası servis süreçleri çerçevesinde tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırlanana bir yapı. Program, Zyxel iş ortaklarına iş fırsatlarının olgunlaşmasından, satış sonrası sürece kadar birçok hizmet sunuyor. Zyxel tarafından Türkiye pazarına sunulan ürünlerden ilk olarak yararlanma fırsatına sahip olan ZyPartner’lar, bu ürünleri de özel indirimler ile tedarik edebiliyor. Ayrıca Zyxel’in SLA temelinde hizmet verebilen 7×24 destek hattından müşterileri için de ihtiyaçları çerçevesinde özel servis modelleri oluşturabiliyorlar. 

Ödül Alan Zypartner’ler

  1. Yılın Kablosuz Ağ Ürünleri Projesi *2016 Wind of Lara Hotel Projesi – KBG Bilişim
  2. Yılın Güvenlik Ürünleri Projesi *2016 Tergan Mağazaları Projesi – Saykom Bilgisayar
  3. Yılın Ağ Anahtarı Ürünleri Projesi *2016 Türkmenistan Devlet Konutları – Sistem Santral
  4. Yılın DSLAM Ürünleri Projesi 2016 *Kuştur Holiday Village Projesi – Dosbil Bilgisayar
  5. Yılın Kamu Projesi *2016 Altınordu Belediyesi Projesi  – Setka Bilişim
  6. Yılın Özel Sektör Projesi *2016 MNG Holding Projesi – Aybiltech Bilişim
  7. Yılın Eğitim Projesi * 2016 Tevitol Okulları Projesi – PM Grup
  8. Yılın Otel Projesi *2016 Radison Blu Hotel Projesi – Detaybilgi Bilgisayar
  9. Yılın En Hızlı Büyüyen Çözüm Ortağı *2016 – Atasayar Teknoloji
  10. Yılın Çözüm Ortağı *2016 – MEB Bilgisayar

 

Teknoloji Makaleleri