Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

LinkPlus, Hitachi Data Systems’ın yeni distribütörü oldu

LinkPlus globaltechmagazineLinkPlus ve Hitachi Data Systems, imzaladıkları distribütörlük anlaşmasıyla Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunacak.

LinkPlus, Hitachi Data Systems ile bir distribütörlük anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre, LinkPlus, Türkiye’deki katma değerli bayi ağı üzerinden Hitachi Data Systems’in tüm ürün portfolyosunun dağıtımını yapacak.

Günümüzde büyüklüklerinden bağımsız olarak tüm şirketler, büyük bir hızla artan verileri, karmaşık uygulamaları ve kayıt tutma gereksinimlerini sınırlı BT bütçeleri doğrultusunda yönetmek zorluğuyla karşı karşıya bulunuyor. Yeni imzalanan distribütörlük anlaşmasıyla Türkiye çapında dağıtım kanalı rolü üstlenen şirketler, üst düzey depolama işlevselliğinden bütçelerine uygun fiyatlarla faydalanabilecekler. Buna ek olarak, Hitachi Data Systems ve LinkPlus, kanal dahilindeki şirketlerin ağa bağlı depolamanın faydalarından kolaylıkla, etkili bir şekilde ve dağıtım sıkıntıları yaşamadan yararlanıp uygulayabilmesini sağlayacak çözümler sunacak.

“Türkiye pazarındaki varlığımızı artırmaya kararlıyız ve bu stratejimizi uygulamak için ihtiyaca özel çözümler ve ortaklıklar geliştirmeye devam edeceğiz” diyen Hitachi Data Systems Türkiye Genel Müdürü Cem Fıkdıkoğlu, şöyle devam etti: “Link Plus, katma değerli satış sunan geniş ağı sayesinde Pazar erişimimizi büyük ölçüde genişletmemize ve kilit büyüme alanlarımızda kanalın çözümlerimizin avantajlarından faydalanmasına yardımcı olacak.”

LinkPlus CEO’su Erdinç Başlık “Hitachi Data Systems, BT pazarında yenilikçi bir lider olarak görülüyor. Hitachi Data Systems’in meşhur üst düzey çözümlerini Türkiye pazarına sunacağımız için çok mutluyuz. Ayrıca bu çözümlerin satıcılarımıza sunduğu yeni fırsatlar konusunda da oldukça heyecanlıyız” şeklinde konuştu.

Teknoloji Makaleleri