Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Basistek pazar payını büyütebilmek için yeni atılımlar yapıyor

basistek globaltechmagazineBasistek, küresel yatırımcıların Suudi Arabistan’a verdiği stratejik önemi görerek pazar payını büyütebilmek için yeni atılımlar yapıyor.

Nesma Holding ile 2012 yılında iş birliğine imza atarak çok uluslu projelerle sürdürülebilir büyüme hedefine yönelik ciddi adımlar atan Basistek, Huawei firmasında Kıdemli BT Çözümleri Müdürü olarak çalışan Majdi Nada ile anlaştı. Suudi Arabistan Riyad ofisinde Presales ve İş Geliştirme Müdürü olarak ağustos ayı itibariyle göreve başlayan Majdi Nada Basistek ‘in hizmet ve çözümlerini NT&T (Nesma Telecom&Technology) bünyesindeki yöneticiler ile beraber pazarlayacak.

Kurum ve kuruluşlara hız, verimlilik ve rekabet avantajı sağlayacak teknolojiler sunacak olan Basistek, servis ve ürünlerinin Suudi Arabistan’da pazarlanması ile ilgili ortalama 2 buçuk milyon dolar danışmanlık ve lisans geliri elde etmeyi amaçlıyor. Satılan projeler yine Türkiye’den sağlanan konusunda uzman kaynaklar ile gerçekleştirilerek kalitenin yükseltilmesi hedeflenirken, Türkiye’nin Bilgi Teknolojilerindeki pazar payının da dünya çapında arttırılması isteniyor.

Teknoloji Makaleleri