Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Fujitsu ana sponsorluğunda düzenlenen Bilişim Zirvesi, İstanbul’da gerçekleştirildi

fujitsu globaltechmagazineFujitsu ana sponsorluğunda düzenlenen Dijital Ekosistem: IoT ve M2M Teknoloji Platformu adlı Bilişim Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi. 

Kurumların dijital dönüşüm ortağı Fujitsu Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen Dijital Ekosistem: IoT ve M2M Teknoloji Platformu adlı Bilişim Zirvesi CVK Park Bosphorus Hotel’de, 24 Ağustos Perşembe günü katılımcıların yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

Kurum sözcüleri, sektör karar vericileri ve firma yöneticilerinin katıldığı zirvede günümüzde kurumların sadece küresel rekabette değil yurt içinde de farklılaşabilmeleri ve başarılı olabilmeleri için dijital dönüşümün seçenekten ziyade zorunluluk haline gelmesinin altı çizildi.

Hızla değişen ve dijitalleşen dünyanın IoT ile dönüşümün ele alındığı zirvede; günümüz dünyasında birbirlerine dijital ağlarla bağlı; nesneler, cihazlar, insanlar, ofisler, evler, şehirlerden bahsedilirken birbiriyle iletişim kuran akıllı yönetimi doğallaştıran ekosistem üzerinde duruldu.

Fujitsu Türkiye Satış Öncesi Destek ve Kanal Satış Direktörü Emin Çalıklı; hayatın içinde yer alan ve akla gelen her alanda; dijitalleşerek büyümek, gelişmek ve dijital ekosistemin parçası olma konusuna değindiği “Her şeyin interneti” adlı sunumunda ayrıca IoT ve M2M’de öne çıkan Fujitsu projelerinden bahsetti. Bilişim Zirvesi konuklarına Fujitsu Türkiye standında canlı IoT demosu gerçekleştirildi.

Teknoloji Makaleleri