Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

HP yeni Spectre portföyü ile çığır açıyor

HP-Spectre-x360HP, dünyanın en ince dokunmatik dizüstü bilgisayarı ile hem dizüstü bilgisayar hem de tablet olarak kullanılabilen bilgisayarını piyasaya sürdü.

HP, yeni nesil HP Spectre 13 ve HP Spectre x360 13 dizüstü bilgisayarlarıyla premium tüketici ürün serisine yenilikler getiriyor. Yeni nesil işlemcileri, daha uzun pil ömrü ve daha şık açısal tasarımlarla parlak ekranı barındıran yeni ürünler, HP’nin premium PC pazarında büyümesini sağlayan bir dizi hareketin en yenisini oluşturuyor.

Dünyanın en ince dokunmatik dizüstü bilgisayarı olan ikinci jenerasyon Spectre 13, 8. Kuşak Intel® Core ™ işlemciler ve dört çekirdekle güçlendirilmiş sofistike bir cihazla kullanıcıların kısıtlamasız çalışmasını ve eğlencenin tadını 4K ekran ve daha yüksek ses ile almasını sağlıyor.

HP’nin 4 çekirdekli, hem dizüstü bilgisayar hem de tablet olarak kullanılabilen ödüllü Spectre x360 dizüstü bilgisayarı, entegre bir gizlilik filtreli ekran seçeneği ile güvenliği artırırken, stil ve dayanıklılıktan ödün vermeden ve daha uzun pil ömrüyle sunuluyor.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Kategori Yöneticisi Ece Ergüven “HP, pil ömrü, güvenlik ve tasarım için yeni endüstri standartları belirlerken dünyanın en ince dokunmatik dizüstü bilgisayarlarını sunuyor. Spectre portföyümüz, birinci sınıf PC segmentini yeniden tanımlıyor, yaratıcılığa ilham verecek ve inanılmaz fikirleri hayata geçirmek için sınırsız fırsatların kilidini açacak benzersiz kullanıcı deneyimleri sağlıyor” dedi.

Moor Insights & Strategy başkanı ve analisti Patrick Moorhead ise, “HP, performans, tasarım ve pil ömrü gibi önemli özelliklere sahip etkileyici premium dizüstü bilgisayarları sunarak beklentileri aşmaya devam ediyor. En yeni Spectre dizüstü bilgisayarlar, şirketin premium PC piyasasında ivme kazanma konusunda yeni ve heyecan verici yollar bulduğunu kanıtlıyor” dedi.

İnanılmaz derecede ince HP Spectre 13, 4K ekranlar, ince çerçeveler ve performans gibi üstün özelliklerden ödün vermiyor.

Ürün özellikleri:

  • Üstün tasarım: 4K yüksekliğe kadar Corning® Gorilla® Glass NBT ekranlı, CNC alüminyum ve karbon fiberden yapılmış, roze altın renkli aksanlar ile seramik beyaz veya, mikro kenarlı çerçeveleri olan bakır cilalı aksanlarla koyu gümüş seçeneği sunulmaktadır.
  • Duyusal deneyim: Hoparlörler, net bir ses ve rahat bir klavye deneyimi elde etmek için tam boyutlu kenardan kenara, arkadan aydınlatmalı klavyenin üzerine yerleştirilmiştir.
  • Verimlilik için üretilmiştir: En yeni 8. Nesil Intel® Core ™ i5 ve i7 işlemcileri ile hızlı performans, içeriği 1 TB’a kadar PCIe SSD ile yedekleme ve 16 GB LPDDR3 bellek hızıyla çoklu görevler sunuyor.
  • Milimetre başına daha fazla pil gücü: 11,5 saate kadar pil ömrü ve HP Hızlı Şarj teknolojisi ile 30 dakikalık şarjla sıfır pil ömründen yüzde 50’ye kadar şarj etme olanağı sağlıyor.

Yeniden tasarlanan HP Spectre x360, dört çekirdekli performans, 16.5 saate kadar pil ömrü ve yeni bir entegre gizlilik filtreli ekranı sunarken bir dizüstü bilgisayardan tablete geçiş sağlıyor.

Ürün özellikleri:

  • Rafine ikonik tasarım: Açısal çizgilerle CNC işlenmiş alüminyum gövde, doğal gümüş, bakır vurgularla koyu kül gümüş veya sınırlı sayıda altın seçenekleri sunulmaktadır.
  • Parlak Ekran: 4K’a kadar yüksek çözünürlüklü, dayanıklı Corning® Gorilla® Glass NBT 13 inç diyagonal ekranlı mikro kenar çerçeve, olağanüstü görüntüleme deneyimleri sunar.
  • İnce ama güçlü: 8. Nesil Intel® Core ™ i5 ve i7 işlemcileri, 16 GB LPDDR3’e kadar bellek ve 1 TB’lık PCIe SSD9 ve optimize edilmiş termallerin sunduğu performans ile tasarımcılar ve çok görevli işler yapan kullanıcılar çalışmalarını ve değerli anıları depolarken memnun kalacaklar.
  • Güvenlik ve rahatlık: Güvenlik özellikleri; kolay erişim için yan tarafta bulunan bir parmak izi okuyucu, bir hızlı tuş vuruşuyla görsel hack oluşumunu önlemek için Full HD7 sürümünde (yalnızca Doğal Gümüş) bununan HP Sure View entegre gizlilik filtreli ekran seçeneği ve HP Wide Vision FHD IR yüz tanıma özelliğine sahip kamerayı içeriyor.
  • Çok yönlü ekran yüzeyi: Windows Ink Certified kalemi eşzamanlı dokunma ile daha doğal çizim ve yazı deneyimi sunar. Kalem herhangi bir modda hassas basınca duyarlıdır. Kalemin altında entegre bir USB-C ™ şarj edilebilir pil bulunmaktadır ve 15 saniyelik şarj işlemi, kullanıcıya maksimum 198 dakika kullanım süresi sunar.

Spectre ürünlerinin fiyat bilgisi:

Çeşitli konfigürasyon ve renk seçeneklerine sahip HP Spectre 13 Dizüstü bilgisayar ve HP Spectre x360, kasım ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak.

HP Spectre 13 Dizüstü bilgisayarı KDV dahil 7999 TL, HP Spectre x360 ise KDV dahil 5999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Teknoloji Makaleleri