Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Micro Focus yeni yapısı ile şirketleri geleceğe taşıyacak

micro focus-globaltechmagazine1 Eylül 2017 itibari ile HPE yazılım birimiyle birleşmesini tamamlayan Micro Focus, dünya yazılım firmaları arasındaki adını 7. sıraya yükseltti.

Geçtiğimiz Eylül ayı itibari ile Hewlett Packard Enterprise (HPE) Software Business ile birleşme sürecini tamamlayan Micro Focus, dünyanın en büyük 7’inci Avrupa’nın ise en büyük 2. yazılım şirketi haline geldi. Bu yeni yapıyı 17 Ekim’de Four Seasons’ta gerçekleşen etkinlikte paylaştı. Toplantıda açılış konuşmasını Micro Focus Türkiye&Yunanistan Genel Müdürü Deniz Kırca gerçekleştirirken, kendisine Micro Focus Avrupa Satış Bölge Başkanı Corrado Sterpetti ve Micro Focus Teknoloji Ofisi Yöneticisi Lars Rossen eşlik etti. Kırca özellikle yeni şirketin portföyünün zenginliğine ve her türlü ihtiyaca yönelik sunulabilecek çözüm ve hizmetlere sahip olduğunu vurguladı.

Micro Focus yeni yapısı ve uçtan uca sağladığı inovatif çözümleri ile dikkat çekti. Sterpetti, özellikle birleşme ile beraber şirketin 4,4 milyar dolarlık gelirle dünyadaki yazılım odaklı şirketleri arasında 7’inci sıraya yükseldiğini ve bunlara  ek olarak şirketin, hibrit buluta odaklanan yeni çözümleri ile katma değerli projelere imza atmak istediğini belirtti.

Üretilen ürünler ile sadece müşterilerin güvenlerini sağlamakla kalmayarak, bunun yanında çalışanların da gurur duymalarını sağlayacakları bir yapının olmasının önemine vurgu yapan Sterpertti, yeni şirketin değerleri ve öncelikleri ile ilgili konulara da konuşmasında yer verdi.

Birlikte Daha İyi’ye

“Better Together” yani Birlikte Daha İyi mottosu ile yoluna devam eden Micro Focus yeni çözüm ve hizmetlerini, yenilenmiş ve dinamik bir portföyü içerisinde barındırıyor. DevOps, BT Operasyonları, Bulut, Güvenlik, Bilgi Yönetimi, Linux/Açık Kaynak gibi bir çok farklı noktaya değinen geniş bir çözüm yelpazesi sunuyor.

Daha güçlü ve daha dinamik bir yapı

Her iki şirketin kurumsal deneyimi ve güçlü yapılarından beslenerek oluşan Micro Focus, çok daha büyük ve çok daha güçlü olarak yoluna devam ediyor. Özellikle inovasyonu odak noktası olarak ele alıyor. Müşteriye değer veren, onun ihtiyaçlarını anlayarak en doğru ve güvenilir çözümleri sunmayı hedefliyor.

Teknoloji Makaleleri