Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Tech Data, Nutanix ile işbirliğini Fransa ve Türkiye’de genişletiyor

Tech-Data-globaltechmagazineNutanix’in geliştirdiği performans ve güvenlik çözümleri ile Tech Data müşterilerini çoklu bulut çağına hazırlayacak.

Tech Data, kurumsal bulut bilişiminde lider bir kuruluş olan Nutanix’le olan ortaklığını Fransa ve Türkiye’yi kapsayacak şekilde genişlettiğini duyurdu. Tech Data, Nutanix kurumsal uygulamalarını çalıştıran müşterilerin bilişim ortamlarının performansını ve güvenliğini arttırmak üzere tasarlanmış olan Nutanix Enterprise Cloud yazılımını sunacak.

Tech Data Avrupa Stratejik Tedarikçilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Steve Menadue, “Müşterilerimiz, bizden kendi müşterilerini çoklu bulut bilişim çağı zorluklarına hazırlamalarına olanak tanıyan bir teknoloji ortaklığı istemektedir” dedi. “Tech Data Fransa ve Tech Data Türkiye’de Nutanix ile işbirliğine giderek , bir endüstri innovatörü ile ilişki kurma olanağı sunuyor ve müşterilerinin, Nutanix Enterprise Cloud OS yazılımını kullanarak sınıfının en iyisi bulut deneyiminden faydalanmasına olanak sağlıyor” dedi.

Nutanix Enterprise Cloud OS, çoklu bulut bilişim ortamları için altyapı oluşturmaları ve bunları kolayca çalıştırmaları için bilişim ekiplerine güç kazandırıyor. Sektörün en popüler hiper bütünleşik altyapı (HCI) teknolojisi üzerine kurulmuş olan yazılım, özel, genel ve farklı lokasyonlarda bulunan bulut ortamlarını birleştirerek her ölçekteki bilişim altyapısı ve uygulamalarını yönetmek için tek bir kontrol noktası sağlıyor.

Nutanix EMEA Kanal ve OEM kıdemli müdürü Jan Ursi şunları söyledi: “Nutanix, Fransa ve Türkiye’de anlaşmalar imzalayarak Tech Data ile olan ortaklığını daha da genişletmekten dolayı çok heyecanlı. Tech Data ve iş ortaklarının desteğiyle bilişim ekipleri, Nutanix Enterprise Cloud OS’yi kullanarak altyapıyı görünmez kılabilir ve güçlü çoklu bulut mimarilerini kolayca çalıştırabilir ve bu sayede işletmelerine güç veren uygulama ve hizmetlere odaklanabilir” dedi.

Nutanix, İngiltere’de ve Tech Data’nın Tech Data Academy bölümü kapsamında Nutanix eğitim kursları da sunduğu ABD’de Tech Data portföyünde yer almaktadır.

Tech Data’nın Nutanix ürün ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

Teknoloji Makaleleri