Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

SAP Forum Ankara, akıllı kurumlara odaklanacak

sap-forum-globaltechmagazineSAP Türkiye, bu yıl “Akıllı Kurumlar” teması ile 15 Mart’ta düzenleyeceği SAP Forum Ankara’da kurumların dijital dönüşümüne odaklanıyor.

Türkiye’nin en kapsamlı kamu ve özel sektör etkinliği olan SAP Forum Ankara’da; en son yazılım teknolojilerini barındıran kurumsal kaynak planlamadan satın alma ve tedarik zinciri yönetimine; insan kaynaklarından bulutta sunulan altyapı hizmetleri ve iş uygulamalarına kadar en yenilikçi çözümler katılımcılarla paylaşılacak. SAP Forum Ankara’da katılımcılar ayrıca Türkiye’nin öncü kurumlarının dijital dönüşüm hikayeleri üzerinden bu çözüm ve uygulamaların şirketlere ve kurumlara olan katkılarını dinleme şansına sahip olacak.

Kurumsal uygulamalar ve yazılım alanında dünya lideri SAP, bu yıl 15 Mart Perşembe günü JW Marriott Hotel Ankara’da gerçekleşecek SAP Forum Ankara’da kamu sektörünü ve iş dünyasını “Akıllı Kurumlar” teması altında bir araya getirmeye hazırlanıyor. Türkiye’de ve dünyada kurumların müşterilerinin ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt vererek, daha akıllı hizmet ve ürünler sunabilmesini sağlayan dijital dönüşümü odağına alan SAP Forum Ankara’da; SAP’nin 25 farklı sektördeki teknoloji uzmanlığı, deneyimi ve çözümleri 1500’ün üzerinde katılımcı ile paylaşılacak.

SAP Forum Ankara’da katılımcıları neler bekliyor?

Bu yılki SAP Forum Ankara’nın açılışı Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin katılımı ve SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan’ın sunumu ile başlayacak; iş ve teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden olan “Yılın SAP Projeleri Ödül Töreni”yle devam edecek. SAP Forum Ankara’da ayrıca TOFAŞ, Akfen Holding, Güvenal Gaz, Bereket Enerji, İETT, İGDAŞ, Merih Asansör, Türk Telekom International, Üstünberk Holding, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve daha bir çok farklı sektörden öncü kurumun hayata geçirdiği SAP projeleri ve ilham verici başarı hikayeleri de yer alacak.

Her sektörden 1500’ün üzerinde üst düzey yönetici ve profesyonelin katılımı ile gerçekleşecek SAP Forum Ankara’da katılımcılar SAP Deneyim Alanı’nda SAP’nin yönetim kurulu odalarını dijitalleştiren analitik çözümü SAP Digital Boardroom’un (SAP Dijital Yönetim Kurulu) son versiyonunu, Endüstri 4.0, Nesnelerin İnterneti platformu, satın alma platformu ve servis yönetim platformunun bütünleşik olarak sunulduğu SAP Dijital Fabrika çözümünü ve yeni nesil dijital eğitim platformu SAP Learning HUB’ı deneyimleme fırsatı bulacak.

SAP’nin yenilikçi çözüm ve servislerinin yanı sıra Türkiye’deki geniş ekosistemiyle de tanışma fırsatı sunan SAP Forum Ankara’nın ana sponsorluğunu MBIS, platin sponsorluğunu MDSAP, altın sponsorluğunu ise Acron, BTC, Çözümevi, Detaysoft, IBM, Innova, SUSE ve Vektora üstleniyor.

Teknoloji Makaleleri