Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Index Grup, 2017’nin En Çok Ciro Yapan Dağıtıcısı ödülünü aldı

index-grup-globaltechmagazineBaşarılı bir yılı geride bırakan Index Grup, HP tarafından “2017’nin En Yüksek Ciro Yapan Dağıtıcısı” ödülüne layık görüldü.

30 yıla yakın bir süredir Türk bilişim sektöründe “Geleceğin teknoloji dağıtım grubu” vizyonuyla hareket eden ve hâlen 150’den fazla dünya teknoloji devinin distribütörlüğünü yapan Index Grup, başarılarına her geçen gün yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Index Grup’un 2017 yılındaki başarılı performansı, bilişim sektörünün lider markalarından gelen ödüllerle taçlanıyor.

“Önemli dağıtım anlaşmalarıyla büyümeyi sürdüreceğiz”

Index Grup son olarak Türkiye’de ve dünyada PC ve yazıcı alanlarının önde gelen markası HP’den “2017’nin En Yüksek Ciro Yapan Dağıtıcısı” ödülünü aldı. Index Grup şirketlerinden İndeks Bilgisayar ve Despec Bilgisayar’ın donanım ve tüketim ürünleri segmentlerinin toplam cirosu baz alınarak sunulan ödülle ilgili konuşan İndeks Bilgisayar Genel Müdürü Banu Sürek şunları söyledi: “2017’yi tarihi bir karla kapatarak başarıyla sona erdirmenin gururunu yaşarken 2018’in ilk çeyreğinde böyle güzel haberler almak bizi çok mutlu ediyor. Bu yıl da başarılarımıza yenilerini eklemek üzere tüm dağıtım anlaşmalarımızla faaliyetlerimize devam edeceğiz.”

“Grubumuza güç katmaya devam edeceğiz”

Tüm Türkiye genelinde Despec Bilgisayar olarak 1100 iş ortağıyla bu ödülü kazandıran ciroya katkı sunduklarını ifade eden Despec Bilgisayar Genel Müdürü Emrah Küçükgirgin, “Bayilerimiz segment olarak zincir perakende, perakende, geleneksel bayi, katma değerli bayi, kırtasiye ve kurumsal bayilerden oluşuyor. Grubumuza gurur veren böyle bir ödüle başarılı çalışmalarımızla katkı sunmak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Despec Bilgisayar olarak önümüzdeki dönemde de grubumuza güç katmaya devam edeceğiz” dedi.

Teknoloji Makaleleri