Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

VMware Cloud yeni ve güçlü yetenekleriyle Avrupa’ya açılıyor

VMware-globaltechmagazineVMware, bugün AWS üzerindeki VMware Cloud’un yeni ve güçlü yetenekleriyle Avrupa’da kullanılabildiğini açıkladı.

Aynı zamanda VMware ve Amazon Web Services, AWS üzerindeki VMware Cloud ile sistem entegratörleri ve sistem dış kaynak sağlayıcı (SISO) iş ortakları, yönetilen hizmet sağlayıcıları ve çözüm sağlayıcılarının bulut işlerinin büyümesini sağlayarak müşterilerinin hibrit bulutun tüm özelliklerinden faydalanmalarına yardımcı oluyor.

AWS üzerindeki VMware Cloud, VMware ve AWS’nin en iyi özelliklerini bir araya getirerek, müşterilerinin hibrit buluttaki uygulamaları işlevsel olarak tutarlı, bilinen yollarla ve güvenle çalıştırmaları, yönetmeleri için eşsiz bir şekilde tasarlandı. Bu hibrit bulutun her noktasında tutarlı altyapı sunularak müşterilerin, kendi alanlarındaki VMware vSphere temelli veri merkezleri ve AWS arasında uygulamaları hareket ettirme özgürlüğü artırılırken bulut geçişleri hızlandırılıyor. AWS üzerindeki VMware Cloud aynı zamanda bilişim, veritabanları, analizler, nesnelerin interneti (IoT), güvenlik, mobil, uygulama hizmetleri ve daha fazlasını içeren geniş bir yelpazeye sahip inovatif AWS hizmetlerine erişim de sağlıyor. AWS üzerindeki  VMware Cloud’un müşterileri,  genel buluttaki misyon kritik uygulamaların yönetimi ve korunması için gereken araçların, ilkelerin ve uzmanlığın yanı sıra veri merkezine yönelik, ispatlanmış bulut yönetim çözüm ve hizmetlerin aynısına erişebiliyor.

VMware Bulut Platform Bölümü Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Mark Lohmeyer konuyla ilgili “AWS üzerindeki VMware Cloud’u başlatmamızın üzerinden yalnızca altı ay geçti. Bu süre zarfında küresel müşteri tabanımızda ve çok uluslu kurumlarda büyük bir talep olduğunu gördük. Bugün, dünyadaki bütün büyük coğrafyalara benzersiz hibrit bulut hizmeti ulaştırmak için gerçekleştirdiğimiz küresel genişlemenin temel bir başlangıç noktasını oluşturuyor. VMware ve AWS ekipleri, yalnızca altı ay içerisinde birçok ilgi çekici yeni yetenek ve kullanım durumlarını içeren üçüncü büyük güncellemeyi ulaştırarak olağanüstü bir yenilik temposuna destek veriyor. Neredeyse bütün sektörlerdeki müşterilerimiz kurumların başarılı olabilmesi için şart olan birçok kullanım durumlarını karşılayabilen ölçeklendirilebilir, işlevsel olarak tutarlı bir hibrit bulut sunduğu için AWS üzerindeki VMware Cloud’u benimsiyor” dedi.

Teknoloji Makaleleri