Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Veeam, iş ortakları ile Partner Summit etkinliğinde bir araya geldi

Veeam-Partner-Summit-globaltechmagazineVeeam bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Partner Summit etkinliğinde, rekabet içindeki şirketlerin çok daha fazla birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Şirketlerin kesintisiz çalışabilmesine yönelik çözümlerin yenilikçi tedarikçisi Veeam Software tarafından düzenlenen Partner Summit etkinliği bu yıl üçüncü kez gerçekleştirildi. 2017 yılında gösterdikleri performansla öne çıkan Veeam ProPartnerlar’ın ve Veeam Bulut ve Hizmet Sağlayıcı (VCSP) iş ortaklarının ödüllendirildiği etkinlikte, Veeam’in 2017 yılında kazandığı başarılar ve 2018 planları da konuşuldu.

Veeam Ülke Müdürü Ozan İnan’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, sözü devralan Veeam Türkiye Kanal Müdürü Onur Karabulut, sunumunda, 2017’de yaygınlıklarını yüzde 17 artırarak 60 ile ulaştıklarını belirtti. Bu başarının ardında yer alan 830 iş ortağına teşekkür eden Karabulut,  ödül alan iş ortaklarının sadece Veeam Availability çözümlerini müşterilerine ulaştırmada sağladıkları başarılarıyla değil, birinci sınıf hizmet anlayışları, uzmanlıkları, sürekli olarak katıldıkları ürün eğitimleri ve işletmelerine Veeam stratejisini dahil etmeleri sebebiyle bu ödülü hak ettiklerini söyledi. Karabulut “2017 yılı Veeam Türkiye Kanalı için sadece gelir anlamında büyümelerin geldiği değil aynı zamanda iş ortaklarımızın çözüm setleri arasında Veeam’in önemli bir yer kaplamasıyla yaygınlığının da arttığı bir yıl oldu. Farklı yetkinlikteki iş ortaklarımız çözümlerini pazara beraber götürdüler ve rekabet ortamında bile beraber iş yapılabileceğini kanıtladılar. İş ortaklarımız sayesinde GTDC tarafından Parlayan Yıldız, Canalys tarafından da Şampiyon Üretici seçildik. Bu da çok gurur verici.” açıklamasında bulundu.

Katma değer üretmeyen şirketlerin zor günler geçireceğini öngördüklerini söyleyen Kanal Müdürü Karabulut, 2018’in Veeam ekosistemi açısından yenilikçi çözümlerin ön plana çıkacağı bir yıl olacağını belirtti. Karabulut “Bir başka deyişle iş ortaklarımızın kendi çözümlerine Veeam Çözümleri’ni entegre edebilecek kabiliyette olması bizim için çok önemli. Bu nedenle, eğitim programlarımızı, İş Ortağı Akademi’lerimizi ve üst düzey sertifikalı İş Ortağı sayımızı artıracağız. 81 ile ulaşacağımız yeni programları yılbaşından itibaren uygulamaya başladık. Siber Güvenlik, Kişisel Verileri Koruma Kanunu gibi ülke gündeminde çok önemli noktada bulunan çözüm setlerini Küresel ve Yerel İş Ortaklıkları ile götürmeye devam edeceğiz. Yeni lisanslama modelleri ile iş ortaklarımızın fark yaratmasını sağlayacağız.” dedi.

Teknoloji Makaleleri