Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Citrix, EMEA Gelişen Pazarlar Liderlik Ekibini üç yeni isimle güçlendirdi

citrix-globaltechmagazineCitrix, EMEA Gelişen Pazarlar Liderlik Ekibini aralarında bir Türk yöneticinin de olduğu üç yöneticiyle genişletti.

Citrix, yüksek potansiyel barındıran Emerging Markets yani Gelişen Pazarlarda müşteri ve iş ortağı ihtiyaçlarını daha iyi şekilde karşılamayı sağlayacak üç atama gerçekleştirdi: Vicky Rentzepi, Piotr Faderski ve Sevi Tüfekçi. Yönetim ekibinin yeni üyeleri, gelir oluşturma, agresif bir büyüme stratejisini yürütme ve şirketin değerli iş ortağı ekosistemini geliştirme konularında Gelişen Pazarlar Bölge Başkan Yardımcısı Andy MacDonald’ı destekleyecek. Gelişen Pazarlar satış alanı, özellikle hızla büyüyen Rusya & Bağımsız Devletler Topluluğu; Doğu Avrupa (Türkiye, İsrail ve Güney Doğu Avrupa ülkeleri dahil); Orta Doğu ve Kuzey Afrika ile Sahra Altı Afrika bölgelerini kapsayacak şekilde bu senenin başında oluşturulmuştu.

Bu işe alımların ikisi, Citrix’e yeni, amaca uygun, pazar odaklı beceriler katarken, üçüncüsü ise çok değerli bir Citrix üyesinin yerini alarak bu üyenin yeni bir görev üstlenmesini sağladı. Vicky Rentzepi, Citrix’e Doğu Avrupa Bölge Müdürü olarak katıldı. Bu görevi Ocak 2018’den beri geçici olarak yürüten Piotr Faderski, yeni görevinde Gelişen Pazarlar İş Ortakları Müdürü olarak çalışacak. Son olarak ise Sevi Tüfekçi, Citrix’e Gelişen Pazarlar Satış Mühendisliği Müdürü olarak katıldı ve bölge genelinde Satış Mühendisliği ekibinden sorumlu olacak.

Vicky Rentzepi, farklı coğrafyalarda çeşitli sosyal çevrelerden gelen yönetim ekipleriyle çalışmak konusunda becerilerini kanıtlamış uluslararası tecrübelere sahip bir satış lideri. Citrix’e Reklam Direktörlüğü görevini yaptığı MedNet International’dan geldi. Ondan önce de 19 yıldan uzun bir süre Orta/Doğu Avrupa ve Yunanistan’da Microsoft’ta çeşitli liderlik pozisyonlarında görev yapmıştı. Vicky bu rolünde doğrudan Andy MacDonald’a bağlı olacak ve önemli pazarlar olarak Polonya, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Türkiye ve İsrail de dahil olmak üzere Doğu Avrupa bölgesinden sorumlu olup Atina’da çalışacak.

Piotr Faderski, 2016 Eylül’ünde Citrix’e katıldığından beri satış ve iş ortakları yönetimi konusunda liderlik becerilerini kanıtlamış bir isim. Kariyerine HP’de başlamış, geçtiğimiz on yılda ise VMware’de çeşitli satış ve iş ortakları yönetimi rollerini üstlenmişti. Piotr, Gelişen Pazarlar İş Ortakları Müdürü olarak yeni görevinde, Citrix iş ortakları ekosisteminin bölge genelinde büyümesinden ve gelişmesinden sorumlu olup Münih’te çalışacak.

Sevi Tüfekçi ise, teknik geçmişini güçlü bir iş sezgisiyle birleştiren, Orta Doğu ve Afrika pazarlarında tecrübeli ve başarı odaklı bir lider. Citrix’e yirmi yılı aşkın süredir çeşitli görevlerde bulunduğu CA Technologies’den katıldı. Sevi,Yeni Gelişen Pazarlar Satış Mühendisliği Müdürü görevinde doğrudan Andy MacDonald’a bağlı olup İstanbul’da çalışacak.

Citrix’in Gelişen Pazarlar Bölge Başkan Yardımcısı Andy MacDonald yeni atamalarla ilgili olarak şunları söyledi: “İşimiz, çeşitli ve hızla büyüyen Gelişen Pazarlar alanında gitgide daha çok dijital ve sanal hale geliyor. Müşterilerimiz, insanların her zaman, her yerde ve herhangi bir cihaz veya platform üzerinden üretken olmaları için ihtiyaçları olan ve uygulamaları, verileri ve hizmetleri birleştiren dijital çalışma alanları kurarak işin geleceğini yeniden tasarlamak istiyorlar. Karmaşık bulut ortamlarını benimsemek ve bunları yönetmek kuruluşlar için şu anda yüksek önceliğe sahip. Bu nedenle Vicky, Piotr ve Sevi liderlik ekibimizin birer parçası olacağı için çok heyecanlıyım, çünkü müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın karşılaştıkları zorlukları anlıyorlar ve onların ihtiyaçlarını karşılayabilmemiz için bizlere yeni ve yenilikçi yollar yaratmamızda yardımcı olacaklar.”

Teknoloji Makaleleri