Salı, Nisan 23, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

NetApp, Gartner’ın Solid-State Arrays kategorisinde lider oldu

netapp-globaltechmagazineNetApp, Gartner’ın 2018 Magic Quadrant raporunda Solid-State Arrays kategorisinde bu yıl da üçüncü kez lider oldu.

NetApp’ın liderliğini değerlendiren NetApp Türkiye Genel Müdürü Behçet Yumrukçallı şunları söyledi: “Gartner Magic Quadrant’taki konumumuz vizyonumuzun ne kadar açık ve net olduğunun göstergesi. Rapor, bulut bağlantılı flash ile BT mimarilerini modernize etme süreçlerinde NetApp’ın müşterilerine nitelikli destek sunmadaki becerisini ispatlamış oluyor.  Müşterilerimizin dijital iş dönüşümüne destek olmak için uçtan merkeze ve buluta kadar ölçeklenebilecek şekilde tasarlanmış sektör öncüsü flash çözümlerimizle onları güçlendirerek liderliğimizi sürdüreceğimize dair güvenimiz tam.”

Belirli bir pazarda yapılan araştırmaların sonucu olan Gartner’ın Magic Quadrant raporu, o pazarda sunulan hizmetlerin durumu hakkında okuyuculara geniş bir bakış açısı sunuyor. Grafik değerlendirme ve tek biçimli değerlendirme kriteri seti kullanan Gartner Magic Quadrant, sağlayıcıların vizyonlarını hayata geçirme becerilerini ve vizyonlarının bütünlüğünü değerlendiriyor.

NetApp’ın bulut bağlantılı, all-flash sistemleri portföyü müşterilerin BT mimarilerini modernize etmek ve dijital dönüşümlerine hız kazandırmak için ihtiyaç duydukları performansı, istihbaratı ve korumayı sunuyor. NetApp flash portföyü sayesinde müşteriler sektör lideri uygulama performansı, daha verimli bulut-bağlantılı SAN ve hibrit bulut ortamlarında entegre veri koruması avantajı elde ediyor. Flash verimliliği garantisi ve performansına ek olarak, hibrit bulut ve kurum içi ortamlar için en üst düzeyde işletim sistemi teknolojisini yalnızca NetApp sunuyor.

Teknoloji Makaleleri