Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Software AG Türkiye, 2020 yılı hedefini açıkladı

SoftwareAG-Ebru-Kilic-globaltechmagazineKüresel çapta önemli referans projelere imza atarak dikkatleri üzerine çeken Software AG Türkiye ekibi, 2019 yılındaki çarpıcı büyümesinin ardından gelecek yıl için de yüzde 225 büyüme hedefi koydu. Kendi büyürken ekosistemine de uzmanlık alanlarını geliştirme fırsatı sunan şirketin bölgede bilinirliği her geçen gün artıyor.

Sorumluluk alanına Katar’ın da eklendiği 2019 yılında başarılı iş sonuçları elde eden ve yüzde 125 oranında büyüdüğünü açıklayan Software AG, gelecek yıl için vites büyüttü. Software AG Türkiye ve Katar Genel Müdürü Ebru Kılıç Eker, “Software AG Türkiye olarak, çok farklı ülkelerin sorumluluğunu üstlenen, çok büyük ve ilginç projeler yapan bir organizasyon haline geldik. Buradan aldığımız güçle 2020 yılı için kendimize yüzde 225 gibi iddialı bir büyüme hedefi koyduk. Bu hedefi gerçekleştirmek için kararlılıkla çalışacağız” dedi.

Ekonomik zorluklara karşı çözüm Büyük Veri’de

Türkiye’de ekonomik zorlukları aşmak isteyen şirketlerin, sahip oldukları Büyük Veri’den fayda çıkarmaya yöneldiklerini kaydeden Ebru Kılıç Eker, Ayaydın-Miroglio Grubu ile Aras Kargo’da imza attıkları başarı hikayesini örnek olarak verdi, Turkcell ile de Nesnelerin İnterneti platformunda bir stratejik ortaklık yaptıklarını duyurdu.

Ebru Kılıç Eker, sözlerine şöyle devam etti: “Şirketler maliyetleri düşürmek ve bazı konularda çok hızlı aksiyon alabilmek için veriden değer elde edebilecekleri projelere yöneliyor. Bunlar, Software AG olarak bizim uzman ve başarılı olduğumuz alanlar. Biz her zaman bir anlam yüklenebildiği takdirde verinin değerli olduğunu vurguluyoruz. Bu doğrultuda dünyanın ilk patentli Dijital İş Platformu ile şirketlere dijital dönüşüm yolculuğunda rehberlik ediyoruz. Çünkü bilgiyi faydaya dönüştürmek için platform yaklaşımı büyük önem taşıyor. Bu süreçte mevcut durum analizlerini yaparak yol haritalarını çizmek ve uçtan uca entegrasyon için altyapıyı hazırlamak konusunda şirketlerin yanında yer alıyoruz.”

Software AG Türkiye ekosistemiyle birlikte büyüyor

Katar’ın da sorumluluk alanına katılmasıyla oluşan çeşitliliğin kendilerine büyük yarar sağladığını belirten Ebru Kılıç Eker, “Türkiye’de öğrendiklerimizi Katar’da, Katar’da öğrendiklerimizi Türkiye’de uygulama şansı buluyoruz. Ülkeler arasında deneyim ve bilgi akışını başarıyla yapabildiğimiz için 2019 yılında yüzde 125 gibi önemli oranda bir büyüme yakaladık. Katar’daki işler için Türkiye’deki partnerlerimizi kullanmaya başlayınca burada çok güçlü partner ekosistemimiz oluştu. Biz büyürken, partner ekosistemimiz de dikeyde uzmanlık alanlarını geliştirme fırsatı buldu. Bölgede bilinirliğimiz ve fırsatlar artarken verimli iş ortaklıkları gündeme geliyor” diye konuştu.

Software AG Türkiye’nin başarılı projeleriyle global çapta dikkatleri üzerinde topladığını vurgulayan Eker, “2019 yılında gerçekleştirdiğimiz benzersiz projeler, Software AG Global’in Türkiye’deki ekibimize olan güvenini pekiştirdi” dedi.

Software AG hakkında

Software AG, dijital çağın yeniliklerine odaklı, küresel ve bağımsız bir yazılım şirketidir. Dünyanın ilk Dijital İş Platformu’nu oluşturan Software AG, sektörün en iyi çözüm sağlayıcılarıyla çalışan, tüm beklenti ve teknolojilerin ötesinde bir müşteri değeri sunmaktadır.

Amacımız, mevcut yatırımlardan ödün vermeden tüm uygulamaları, verileri ve cihazları ile entegre edecek şekilde müşterilerimizin dijital dönüşüm yolculuğunu hızlandırmaya ve basitleştirmeye yardımcı olmaktır.

Software AG teknolojileri, endüstrinin en iyi çözüm sağlayıcıları ile birlikte çalışır. Müşterilerimizin vizyonlarını daha akıllı çözümler ile, global pazarda yayılmasını sağlamak için sınıfının en iyisi olan yazılımlar yaptık. Dinamik uygulamaları, veri açısından zengin IoT, tahmini analitik ve bulut, kurum içi ve hibrid dağıtım seçeneklerini bir araya getirerek, size dijital iş kurmak için en uygun zemini sağlıyoruz.

Teknoloji Makaleleri