Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

23 yıllık Microsoft kariyerinden NetApp başkanlığına yolculuk

NetApp-Cesar-Cernuda-globaltechmagazineNetApp Salı günü yaptığı açıklamada, Microsoft Latin Amerika’nın eski başkanı ve Microsoft’un kurumsal başkan yardımcısı Cesar Cernuda’nın yeni şirket başkanı olacağını söyledi.

Cernuda, 1 Temmuz’dan itibaren NetApp CEO’suna ve Başkan George Kurian’a rapor verecek ve Kaliforniya merkezli depolama şirketinin buluttan daha fazla iş fırsatı için nasıl yararlanabileceğini aktarmaya yardımcı olmak için NetApp’ın piyasaya sürülen strateji ve organizasyonunu geliştirmekten sorumlu olacak.

Cernuda LinkedIn profilinde, Microsoft’tan NetApp’a planlanan hareketini açıkladı ve Microsoft ile 23 yıl sonra yeni bir kişisel ve profesyonel mücadeleye geçtiğini yazdı. Cernuda profilinde şu ifadelere yer verdi:

“Bu muhtemelen şimdiye kadar verdiğim en zor kararlardan biri oldu ama paylaşmaktan heyecan duyuyorum. NetApp’in yeni başkanı olacağım. Dünyanın dört bir yanındaki Microsoft’tan müşteriler, ortaklar ve meslektaşlar ile birlikte çalışmak inanılmaz bir yolculuktu. Tüm öğrendiklerim için sonsuza dek minnettarım. 30 Haziran’a kadar şu anki görevimde kalacağım. NetApp, çok yakında görüşürüz!”

Cernuda, Microsoft’taki 23 yıllık iş hayatında, şirketin İspanya’daki küçük ve orta ölçekli işletme müdürü olarak başlayarak üç yıl boyunca Microsoft’un APAC (Asya-Pasifik) işinin başkanlığına ve daha sonra da Microsoft Latin Amerika’nın başkanlığına yükseldi.

Cernuda’nın başkan olarak işe alınması, NetApp için çok önemli bir sürece denk geliyor.

Teknoloji Makaleleri