Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Sensormatic’in yenilenen web sitesi büyük ödülün sahibi oldu

Sensormatic-muse-awards-globaltechmagazineSensormatic’in yenilenen web sitesi, International Awards Association (IAA) tarafından her yıl düzenlenen Muse Creative Awards ödüllerinde Bilgi Teknolojileri kategorisinde Altın Ödül’e değer bulundu.

Güvenlik teknolojileri sektöründeki 26. yılında farklı sektörlere ve ihtiyaçlara yönelik çözümleriyle öne çıkan Sensormatic, yenilenen web sitesiyle, dünyanın her yerinden gelen yaratıcı fikir ve konseptlerin yarıştığı MUSE Creative Awards’ta Altın Ödül almaya hak kazandı.

Uluslararası Reklamcılık Derneği (International Awards Association-IAA) tarafından 2016 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl 50’den fazla ülkeden 15 binin üzerinde projenin katıldığı organizasyonda, Sensormatic’in yenilenen web sitesi Bilgi Teknolojileri kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.

Web sitesi, Sensormatic’in 26 yıllık güçlü deneyimini yansıtıyor

Web tasarım ajansı Gricreative tarafından hazırlanan site, Sensormatic’in kurumsal kimliğini ve sektördeki 26. yılında kazandığı deneyimi yansıtan bir tasarıma sahip bulunuyor. Tasarımda şirketin verdiği tüm hizmetler sektörlere göre konumlandırılarak, Sensormatic’in farklı alanlarda ihtiyaçları karşılayabilen gücüne vurgu yapıldı. Kullanıcı deneyimini güçlendirmek için Sensormatic’in risk analizi çalışmalarını adım adım açıklayan infografik tasarım ana sayfaya yerleştirildi. Müşterilerin ihtiyaç duyduğu hizmetlerin simgeleri kullanılarak görünür hale getirildi ve ana sayfadan hızlı bir şekilde erişim sağlandı. Yeni web sitesi bu haliyle kullanıcı odaklı tasarımıyla öne çıktı.

Teknoloji Makaleleri