Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Panasonic kurumsal çözümler için işbirliğine odaklanıyor

Panasonic-Business-globaltechmagazinePanasonic Görsel Sistem Çözümleri, bugün Avrupa işletmelerinin sürekli olarak değişen ihtiyaçlarını karşılamak için işbirlikleriyle oluşturduğu çözüm yelpazesini büyüterek 2021 yılında piyasaya daha fazla ürün sunacağını duyurdu.

Panasonic, mevcut dokunmatik ekranlarının ve projektörlerinin yanı sıra kablosuz sunum ile iletişim çözümlerine daha fazla odaklanarak kurumların bilgileri paylaşmasını, işbirliği yapmasını ve bu bilgileri sunmasını kolaylaştıracak. Panasonic bu sayede tüm ihtiyaçları karşılamak üzere tek bir entegre sağlayıcı olarak eksiksiz bir teknoloji çözümleri yelpazesi sunabilecek.

Panasonic Business Avrupa Pazarlama Müdürü Hartmut Kulessa konuyla ilgili şunları söyledi: “Sosyal ve ticari trendler çalışma şeklimize yön veriyor. Z Kuşağının da iş gücüne dahil olmasıyla sezgisel teknolojiye yönelik beklentiler arttı. Ayrıca “kendi cihazını getir” (BYOD) yöntemleri de hızlı, açık ve kablosuz bağlantı ihtiyacını ortaya çıkarttı. Resmi sunumların yapıldığı ortamlardan birlikte çalışma alanlarına doğru bir geçiş olduğunu gözlemliyoruz. Kurumlar artık her ortamda anında kullanıma hazır birçok entegre, kablosuz işbirliği ve sunum çözümüne ihtiyaç duyuyor. Panasonic olarak tüm bunları sunan bir sağlayıcı haline geliyoruz.”

Panasonic, “kendi cihazını getir” modelini benimseyen iş yerleri için çalışanların kullandıkları tüm cihazları destekleyen birçok kablosuz ve tak-çalıştır teknolojisi sayesinde ekiplerin sadece işlerine odaklanmasını sağlıyor.

Örneğin, Panasonic’in kısa süre önce piyasaya sürdüğü PressIT Kablosuz Sunum Sistemi, en fazla dört kişinin tek bir düğmeye basarak eşzamanlı biçimde içerik paylaşmasına olanak tanıyan kullanıcı dostu ve uygun fiyatlı bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Üst düzey ve entegre bir sunum çözümüne ihtiyaç duyan şirketler, herhangi bir kablo, donanım kilidi veya set üstü kutu içermeyen Intel SDM yuvası sayesinde WolfVision’ın Cynap Pure kablosuz sunum sistemini Panasonic’in SQ1 ekranlarına tamamen entegre edebiliyor. Panasonic’in kablosuz projektörleri aynı zamanda kablo ihtiyacını da en aza indiriyor ve sürekli olarak değişen çalışma alanı ihtiyaçlarını karşılamak için kablosuz donanım kilidi çözümü birçok projektör modeline sonradan takılabiliyor.

Panasonic, yaratıcı işbirliği ve öğrenme imkanları sunmak üzere en hassas açıklama özellikleri için birçok kızılötesi dokunmatik ekran ve InGlass dokunmatik ekrana sahip. Bu teknolojiler, her türlü işbirliği ortamına uygun çözümlerin üretilebilmesi için kapsamlı interaktif beyaz tahta ekranları ve interaktif projektörleri ile birlikte sunuluyor. Panasonic, uzaktan çalışanların iş arkadaşları ile iletişim kurmasını sağlamak ve toplantı odalarında kullanım kolaylığı ile gelişmiş ses ve görüntü kalitesi sunmak amacıyla uzaktan video konferansına yönelik bir HD Görsel İletişim sistemi ve Yerleşik CISCO Webex optimizasyonlu ekranlar sunuyor. 2021 yılında birçok ilave işbirliği ürününün piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Teknoloji Makaleleri