Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Inforte’den hacker destekli penetrasyon platformu

inforte-globaltechmagazineYenilikçi, katma değerli siber güvenlik çözümleri distribütorü Inforte düzenlediği etkinlikler ve disribütörlüğünü üstlendiği çözümler ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Synack ile ortak olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören etkinlik; Inforte İş Geliştirme Grup Müdürü İzzet Altunal’ın açılış konuşması ile başladı, Altunal; pandemide biraraya gelmenin zorluklarının ardından; Inforte’nin bu etkinliğinde değerli müşteri ve iş ortakları ile biraraya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade ettikten sonra, sözü Synack Satış Direktörü, Gaël Barrez’e bıraktı.

Barrez; Synack’in başarı hikayelerinden örnekler ile Synack Sızma Testi Platformu’nun üstün özelliklerinden bahsetti. Artırılmış zeka ile desteklenen, 365 gün 7/24 güvenlik açıklarınızı tespit ederek; düzeltilmesine yardımcı olan Syncak çözümünü detaylı şekilde anlattı.

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında Inforte Satış Direktörü Sebahat Doğu; “Uzun bir süre sonra Synack etkinliğimizde değerli müşteri ve iş ortaklarımız ile biraraya gelmekten mutluluk duyduk. Inforte, sunmuş olduğu çözümler ve profesyonel kadrosu ile giderek güçleniyor. Bizler de bu ambiyanstan gurur duyuyoruz. etkinliğimize katılan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunar, yeni etkinliklerde biraraya gelmeyi dileriz.” açıklamasında bulunurken; Inforte Genel Müdürü Güngör Gündoğdu, “Keyifli ve verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini, tüm katılımcılara iştiraklerinden ötürü teşekkürlerini sunduğunu” belirtti.

Teknoloji Makaleleri