Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Bilişim Yöneticileri Zirvesi bilişim karar vericilerini konuk ediyor

evant-globaltechmagazineDell Technologies, Tech Data ve Evant Teknoloji ana sponsorluğunda, 17 Mayıs 2022’de bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Bilişim Yöneticileri Zirvesi bu yıl yine bilişim dünyasındaki yenilikleri IT Yöneticileri ile buluşturuyor. Geçtiğimiz yıllarda farklı sektör ve şehirlerden yaklaşık 140 Bilişim Yöneticisini Dell Technologies, Microsoft, Vmware, Berqnet, 12M, Comodo ve Koç Sistem gibi üretici ve çözüm sağlayıcı ile bir araya getiren zirvenin bu yılki hedefi 200 Bilişim Yöneticisini, Dell Technologies, Citrix, Fortinet, Canovate, Hitsoft, Intime Info, Axis, Milestone ve Koç Sistem yöneticileri ile biraraya getirerek, yeni çözümler ve yaklaşımların ilk ağızdan duyulmasını sağlamak ve sektöre dair gündem belirleyici konuşmalara ev sahipliği yapmak.

Bilişim Yöneticileri Zirvesi klasik son kullanıcı etkinliklerinden farklı olarak bünyesinde organize ettiği Bilişim Fuarı ile katılımcı üreticilerin stantlarında Bilişim Yöneticilerine doğrudan üreticilerle temas kurma şansı sağlarken, içeriğinde barındırdığı Üretici ve Son Kullanıcı Panelleri ile sektöre dair son gelişmeler, sektörün ortak heyecan ve sorunları hakkında konuşma ve deneyim aktarımlarına da fırsat sağlamaktadır. Zirvede, veri depolamadan, veri güvenliğine kadar birçok konunun ele alınacağı sunum ve panellerle kurumların veri merkezi teknolojilerindeki yatırımları için en son teknolojik gelişmeler bilgi işlem yöneticilerine sunulacak.

Düzenlenecek organizasyon hakkında konuşan Evant Teknoloji Genel Müdüru Ahmet Uzel, “Etkinliğimiz bölgenin en büyük bilişim toplantısı haline geldi. Evant Teknoloji olarak, ana sponsorluğunu üstlendiğimiz Bilişim Yöneticileri Zirvesinin, gerek teknoloji lideri üreticiler, gerek bölgemizdeki iş ortaklarımız için bölgenin IT yatırımlarının doğru planlanması açısından yön veren bir buluşma noktası haline gelmesinden dolayı gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Teknoloji Makaleleri