Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

BugBounter Avrupa’daki ilk çözüm ortaklığı anlaşmasını yaptı

bugbounter-globaltechmagazineSürekli genişleyen platformundaki 2000 bağımsız siber güvenlik uzmanı ile 7/24 test imkanı sağlayan BugBounter, Avrupa’da birçok ülkeye siber güvenlik çözümleri sunan Cyberarch ile Estonya merkezli ilk çözüm ortaklığını oluşturdu. Cyberarch, BugBounter’ın güvenilir ödül avcılığı hizmetini kendi çözümleri ile birleştirerek sunacak.

Şirketlerin güvenlik açıklarını denetleme, bulma ve doğrulama ihtiyacını bünyesindeki 2000 siber güvenlik uzmanıyla esnek, çevik ve güvenilir bir şekilde karşılayan BugBounter (www.bugbounter.com), Estonya’daki ilk çözüm ortaklığına Cyberarch (www.cyberarch.eu) ile imza attı. Bu iş birliğiyle dünyanın en büyük girişimcilik ekosistemlerinden birisine ev sahipliği yapan Estonya ve komşu ülkelerdeki şirketler, siber güvenlik açıklarını BugBounter’ın ödül avcılığındaki kapsamlı testlerle tespit edebilecek ve önlemlerini Cyberarch’ın danışman kadrosunun desteği ile alabilecek.

BugBounter Kurucu Ortağı ve CEO’su Arif Gürdenli, konuyla ilgili şunları söylüyor: “BugBounter olarak öncelikle Avrupa, Orta Doğu ve Asya’da, daha sonra global ölçekte hizmet sunan bir siber güvenlik platformu olmak için çalışıyoruz. Yönetilen siber güvenlik hizmetleri alanında uzman ve lider bir şirket olan Cyberarch ile oluşturduğumuz iş birliğimiz, Avrupa’daki ilk çözüm ortaklığı olma özelliğini taşıyor. Bu ortaklık sayesinde platformumuzda kayıtlı 2000 siber güvenlik uzmanı, küresel olarak çok daha büyük şirketlerin başlatacağı bug bounty (ödül avcılığı) programlarına katılma fırsatı yakalayacak. Bu işbirliği, platformdaki Türk uzmanların bulguları karşılığında ülkemize döviz girdisi de sağlayacak.”

Teknoloji Makaleleri