Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Tech Data faaliyetlerini TD SYNNEX olarak gerçekleştirecek

TD-Synnex-globaltechmagazineDünyanın önde gelen çok uluslu teknoloji şirketi TD SYNNEX, Türkiye dahil Avrupa ile Latin Amerika ve Karayipler’deki (LAC) operasyonlarında, resmi olarak TD SYNNEX markasına geçiş yaptığını duyurdu. Bu karar, 2021 yılında Tech Data ile SYNNEX Corporation arasındaki birleşmenin ardından geldi. Bu birleşme sonucunda; kapsamlı ürün, çözüm ve hizmet portföyü ile 100’den fazla ülkedeki iş ortaklarına ve tedarikçilere hizmet sunan, global ölçekte önde gelen bir marka da ortaya çıkmış oldu. Fortune 100 Listesi’nde 60. sırada yer alan şirket, Asya Pasifik (APAC) bölgesinde ise “Tech Data, A TD SYNNEX Company” adıyla faaliyet göstermeye devam edecek. Japonya operasyonları ise hâlihazırda TD SYNNEX markası altında faaliyetlerini yürütüyor.

TD SYNNEX CEO’su Rich Hume yaptığı açıklamada, “Bugün, TD SYNNEX markasının Avrupa ve LAC’de faaliyete geçişini kutladığımız özel bir gün. Bu yeni aşamada, uçtan uca teknoloji portföyümüz ve kapsamlı hizmet tekliflerimiz aracılığıyla ekosistem iş ortaklarımıza daha yüksek değer sunma taahhüdümüzü güçlendireceğiz. Bunların tümü, dünya genelindeki 22 binden fazla çalışanımızın tutkusu, bağlılığı ve derin bilgisiyle destekleniyor. TD SYNNEX, teknoloji dünyasını dönüştürmede önemli bir rol oynuyor; dünya üzerinde olumlu bir etki yaratmak için de eşit derecede önemli bir sorumluluğa sahibiz. Kurumsal sosyal sorumluluk konusuna odaklanmamız, dünyayı hem bugün hem de gelecekte daha iyi bir yer haline getirme vizyonumuzu yansıtıyor.” dedi.

TD SYNNEX Türkiye Genel Müdürü Behçet Yumrukçallı ise açıklamasında şunları söyledi: “Tech Data Türkiye adı altında ülkemizde yaklaşık 4 yıllık bir geçmişimiz var. Türkiye’de faaliyete başladığımız ilk günden bu yana iş birliklerimizi çok hızlı ilerlettik, ciddi bir büyüme ivmesi yakaladık. 2021 yılında ise global çapta şirketimiz için önemli bir gelişme yaşadık. Tech Data’nın Fortune tarafından hazırlanan ‘Dünyanın En Beğenilen Şirketleri’ listesinde yer alan  SYNNEX ile yaptığı birleşme sonucu ‘Tech Data A TD SYNNEX Company’ adını aldık ve dünyanın en büyük küresel BT distribütörü haline geldik. Sınıfının en iyisi ürün ve çözümleri içeren küresel bir dağıtım platformuna benzersiz erişim imkânına sahip olduk. Bu birleşmenin ardından Tech Data A TD SYNNEX Company Türkiye yoluna artık TD SYNNEX Türkiye adı ile devam edecek. Birleşmemizden aldığımız güç ve kazandığımız deneyimi şirket adımıza da yansıtarak ülkemizdeki müşterilerimize çok daha zengin ürün ve hizmet portföyü sunacağız.”

Teknoloji Makaleleri