Cumartesi, Nisan 27, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Sipay’den saniyeler içinde 7/24 para transferi

sipay-globaltechmagazineŞirketlere ödeme sistemleri alanında 360 derece çözümler sunan inovasyon odaklı fintek şirketi Sipay, yeniliklere hızlı adaptasyon kabiliyeti ile adından söz ettiriyor. Sipay’de kullanıcılar artık IBAN sahibi olabiliyorlar. Sipay IBAN sayesinde para transferi ve cüzdan yüklemelerinde pratik ve hızlı bir dönem başladı.

2018 yılının son aylarında finansal teknoloji sektörüne “ödeme sistemleri alanına yenilikçi ve dinamik çözümler sunma” mottosuyla giriş yapan Sipay, fintek alanında sunduğu uçtan uca çözümlere yenilerini eklemeye devam ediyor. Sipay kullanıcıları artık IBAN sahibi olabiliyor. Hesap bilgilerini telefon numarası, vergi numarası, T.C. kimlik numarası veya yabancı kimlik numarası bilgileriyle KOLAS (Kolay Adres) altyapısında eşleştiren kullanıcılar, para transferlerinde artık hesap numarası yerine bu bilginin kullanılmasını isteyebilecek. Sipay’in de katıldığı FAST sistemi ile kullanıcılar doğrudan 7 gün 24 saat anında para transferi yapabilecekler.

Fintek dünyasını A’dan Z’ye kavrayarak, kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor

Konuya ilişkin değerlendirmeden bulunan Sipay CEO’su Semih Muşabak, şunları söyledi: “Sipay olarak finansal teknoloji dünyasını A’dan Z’ye kavramak ve kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Artık Sipay’de kullanıcılarımızın aynı bankalarda olduğu gibi IBAN’ları var. FAST ile Sipay cüzdana para yüklemek çok kolaylaştı. Sipay cüzdan kullanıcıları FAST’e katılmış bankalara 7/24 para gönderip, alabiliyorlar. Öte yandan yine dahil olduğumuz KOLAS (Kolay Adres) sistemi ile kullanıcılarımız Sipay uygulaması üzerinden Sipay IBAN’larını cep telefonu numarası, T.C. kimlik numarası gibi en sık kullandığı bilgileri ile eşleştirerek  pratik bir şekilde para transferlerini gerçekleştirebiliyorlar.”

Teknoloji Makaleleri