Salı, Nisan 30, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Citrix Workspace Cloud’u Tanıttı

citrix_globaltechmagazineCitrix, Workspace Cloud’u Tanıttı. Bu Yeni Platform, Müşterilerin ve İş Ortaklarının Mobil İş Alanlarının Tasarımını, Sunumunu ve Yönetimini Kolaylaştıran Bulut Tabanlı Bir Platform.

Citrix, Orlando’da düzenlediği Synergy etkinliğinde, BT araç ve hizmetlerinin talep üzerine sağlanmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış yeni bir platform olan Citrix Workspace Cloud’u tanıttı. Citrix Workspace Cloud ile Citrix; iş ortakları ve işletmelere, yeni cihazlar, uygulamalar ve çalışma tarzlarının klasik altyapıya uyguladığı baskıya karşı koyan bir çözüm sağlıyor.

İnsanlar bugün, işlerini yapmak için kullandıkları uygulamalar ve verilerin tümüne anında erişim sağlamak ve bu erişimi her cihazdan ve her konumdan sağlamak istiyor. Bu iş alanı fikri, insanların hangi cihazı veya ağı kullanıyor olurlarsa olsun Windows uygulamaları, web uygulamaları, mobil uygulamalar, masaüstleri ve belgelerin bir araya geldiği bir yere sahip olduğu bir yapıyı temel alıyor.

Citrix Workspace Cloud, şirket içi ve bulut dünyalarını birleştirerek BT yöneticilerinin, şirketin özel ihtiyaçlarını hangi altyapı kaynağı en iyi şekilde karşılıyorsa o kaynaktan veriler, uygulamalar ve masaüstleriyle güvenli mobil iş alanları oluşturmalarına olanak tanıyacak. Citrix Workspace Cloud, tercih ve kişiselleştirmenin bir ifadesi, BT ve onu kullanan insanlar için daha parlak bir geleceğe giden yolu açıyor. Dünya bu karma modele geçerken şirketler, kurum içinde ihtiyaç duyulan uygulamalar ve sistemleri güvenli bir şekilde uygulayacak esnekliğe sahip. Tüm yönetimi bulut üzerinden sağlayan Citrix, müşterilerine ve iş ortaklarına kullanımı kolay mobil iş alanları tasarlamak, dağıtmak ve bu iş alanını herkese, her yerde ve her cihazda sunmak için gerekli deneyim, esneklik ve güvenliği sağlıyor.

Bu bulut tabanlı yönetim platformu, müşterilerine ihtiyaçlarını en iyi karşılayan bulut ve verimerkezi kaynaklarını seçme ve her kurum ve her kişinin kendisi için en iyi olan uygulamalar, veriler, dosyalar ve özellikler arasından tercih yapma olanağı sunuyor.

Citrix Bulut Hizmetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jesse Lipson, şunları söyledi: “Citrix Workspace Cloud, talep-üzerine (on-demand) BT’nin geleceğidir. İnsanların uygulamalarına ve verilerine erişim sağlamak istiyor olmasının yanıtı artık bir masaüstü bilgisayar değil. Citrix yeni kaynaklardan faydalanmanın en hızlı ve en kolay yolunu buldu, altyapı yönetimini kolaylaştırdı ve doğru barındırma ve sağlama modelinin seçiminde özgürlük tanıdı. Bu yeni test sürüşünü iş ortalarımıza sunduğumuz için heyecanlıyız. Böylece, Citrix Workspace Cloud’un şirketlerini ve talep üzerine BT stratejilerini nasıl desteklediğini görebilecekler.”

Citrix Workspace Cloud Test Sürüşü

Citrix Workspace Cloud hakkında daha fazla bilgi ve test sürüşüne erişim citrix.com/workspacecloud adresinde hazır .

Teknoloji Makaleleri