Salı, Nisan 30, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Microsoft ‘tan Arena ’ya Yılın İş Ortağı Ödülü

arena microsoft globaltechmagazine1995 yılından bu yana Microsoft Türkiye’nin Cihaz ve Yazılım Ürünleri’nin dağıtımını yapan Türkiye’nin en yaygın teknoloji dağıtım şirketi Arena, Microsoft Türkiye’den “2015 Cihaz ve Yazılım Distribütörü Yılın İş Ortağı” ödülünü aldı.

Microsoft Türkiye’nin her yıl ekosistemindeki başarılı iş ortaklarını ödüllendirdiği “Birlikte Geleceğe İş Ortakları Ödül Töreni 2015”, Microsoft Ofis Binasında gerçekleştirildi. Türkiye’nin en yaygın teknoloji dağıtıcısı Arena, bu ödül töreninde, cihaz ve yazılım distribütörlüğü alanında “Yılın En İyi İş Ortağı” seçildi.

Ödül gecesine katılan Arena Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akbaş, konuyla ilgili olarak şu sözleri dile getirdi:

“Türkiye’nin ilk Microsoft dağıtıcılarından olarak, 1995 yılından bu yana Microsoft Türkiye ile güçlü bir iş birliği içerisindeyiz. Arena olarak yılları aşkın tecrübemiz, güçlü kanal yapımız, teknolojik altyapımız ve yaygınlık gücümüz ile Microsoft ürünlerini daha çok iş ortağımızla birlikte tüketiciye ulaştırmak hedefiyle tüm Arena Ailesi olarak çalışıyoruz. Microsoft’un iş ortaklarımıza destekleri için ve değerli üreticimizin bize vermiş olduğu bu özel ödül için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda da daha nice başarılara hep birlikte imza atmayı umuyoruz. Bu ödülü almamızda en büyük pay sahibi olan iş ortaklarımıza tekrar teşekkür eder, mevcut iş birlikteliğimizin artarak devamını dileriz” dedi.

Teknoloji Makaleleri