Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Arena, WatchGuard ile El Sıkıştı

arena_globaltechmagazineSektörde Katma Değerli Hizmetler Sunduğu Yeni Yönetim Modeli “Arena Value” Ve Uzman Kadrosuyla Türkiye’nin Teknoloji Devi Arena, WatchGuard  İle Distribütörlük Anlaşması İmzaladı.

Arena, kurumsal çözümler sunma anlayışı ile ürün portföyüne dünya  markalarını dahil etmeye devam ediyor. Türkiye’nin teknoloji devi Arena, uzun yıllardır ağ ve sistem yönetimi üzerine faaliyet gösteren WatchGuard’ın güvenlik cihazları ve bu cihazlara bağlı yazılım ürünlerinin distribütörü olduğunu duyurdu.

Konuyla ilgili olarak Arena Genel Müdür Yardımcısı  Atıf Büyüksoy şu sözleri dile getirdi:

“Güçlü ve performanslı, birleşik güvenlik çözümleri sunan bir dünya markası olan WatchGuard’a, Arena çatısı altında değer sunmak için ekip olarak hazırız. Arena Value olarak, uçtan uca çözümler sunma gücüne sahip olan uzman kadromuz ve katma değerli iş modelimiz ile; WatchGuard markasının tüm çözümlerini iş ortaklarımıza ve iş ortaklarımızın müşterilerine doğru zamanda ve uygun finansal modeller ile ulaştırmayı hedefliyoruz.

Sektöre özgü çözümlerimiz, sunduğumuz danışmanlık hizmetlerimiz, mühendislerden oluşan, satış öncesi ve sonrası destek sağlayan özel ekiplerimiz ile iş ortaklarımızın her zaman yanındayız. WatchGuard markası özelinde de donanımlı ekibimiz ile iş ortaklarımıza katma değerli hizmet sunmaya devam edeceğiz.”

WatchGuard Kanal Müdürü Fabrizio Croce, bu işbirliği ile ilgili olarak:

“Kurumların network alt yapısı için uzun yıllardır güvenlik çözümleri sunan ağ (network) ve sistem yönetimi üzerine faaliyet gösteren bir marka olarak, birçok ağ ürününün bölgesel bayiliklerini yürütüyoruz. Bu alandaki sertifikalı ve uzman kadromuzla projelendirme, danışmanlık ve kurumsal eğitim hizmetleri de sunmaktayız. Ağ ve sistem yönetimi ürünlerimizin dağıtımıyla  ilgili Türkiye’nin en güçlü dağıtıcısı Arena ile yapmış olduğumuz bu anlaşmadan dolayı mutluluk duyuyoruz. Sektör için hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Teknoloji Makaleleri