Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Citrix, Art Arda Dördüncü Kez Kurumsal Mobilite Yönetiminde Lider

citrix_globaltechmagazineCitrix; Gartner Inc.’in raporuna göre dördüncü yıl art arda Kurumsal Mobilite Yönetimi (EMM) alanında lider oldu. ‘Gartner 2015 Magic Quadrant’ Liderler raporunda, Citrix’in XenMobile® kurumsal mobilite yönetimi (EMM) çözümü için “iş açısından optimum hale getirilmiş geniş bir mobil uygulama setiyle uygulama, veri ve cihazların yönetimi için en kapsamlı ve esnek çözüm olduğu değerlendirmesi” yapıldı.

Gartner’e göre “Liderler EMM pazarındaki en büyük ürün kazancına, uzun yıllara dayalı kendini kanıtlamış müşteri uygulamalarına, müşteri ile ortak bir anlayışa, kanal ve diğer teknoloji sağlayıcılarıyla kapsamlı ortaklıklara sahiptir. Citrix EMM pazarındaki en eksiksiz ürünlere sahip. Şirket EMM pazarının trendleriyle uyumludur. Pazarda sürekli farklılık yaratacak ürün yol haritalarına ve pazarda başarı olasılığı yüksek bir stratejiye sahipler.”

Citrix Mobil Platformlar Grubu Başkan Yardımcısı Rajiv Taori, şunları söyledi: ““Art arda dördüncü yıl Kurumsal Mobilite Yönetimi Gartner Magic Quadrant’ında lider konumda bulunmamızın EMM pazarına bağlılığımız ve yeniliklerimizin yanı sıra müşterilerimizin daha büyük güvenli çalışma alanı sağlama girişimlerini yürütmelerine yardımcı olan üstün becerilerimizi yansıttığına inanıyoruz. Citrix’te biz, müşterilerimize sağladığımız değere odaklanıyor ve mobilite yolculuklarında bizimle ortaklık kurduklarında işlerini dönüştürmelerine yardımcı oluyoruz.”

Kurumlar bugün, güvenli çalışma alanı sağlama stratejileri için bir çekirdek bileşen olarak XenMobile’i benimseyerek işlerini dönüştürüyor. XenMobile mobile cihaz yönetimi (MDM), mobil uygulama yönetimi (MAM) ve kurumsal sınıf mobil uygulamaların hepsini tek bir kapsamlı pakette sunuyor. Citrix için benzersiz, tüm özelliklere sahip kurumsal dosya senkronizasyon ve paylaşım (EFSS) ürünü olan ve sektör analistleri tarafından pazarın en iyilerinden biri olarak gösterilen Citrix ShareFile®, XenMobile kurumsal sürümüne dahil edilmiş durumda.

En önemlisi de Citrix’in, bu pazarda Kurumsal Mobilite Yönetimi Paketleri, Kurumsal Dosya Senkronizasyonu ve Paylaşımı ve Uygulama sağlama Kontrolörleri için Gartner Magic Quadrant’ların her birinde bir lider olarak adlandırılan yegane ürün sağlayıcı olması. Şirketin yenilikçiliği ve Windows, Web, SaaS ve mobil uygulamaların tümü için bütünleşik bir kullanıcı deneyimi sağlamaya odaklanmış olması, uygulamalara her zaman ve her yerden mobil erişim deneyimi sunmayı hedefleyen kurumlar için Citrix’i ideal hale getiriyor.

Teknoloji Makaleleri