Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Avea Test Ekibi HP Shining Star Award Ödülünü Kazandı

avea_globaltechmagazine1Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da, 9-10 Haziran tarihlerinde düzenlenen EMEA HP Customer Forum’da verilen iki ödülden biri olan Shining Star Award’ı, yaptığı başarılı çalışmalarla pazara yön veren Avea Test Ekibi kazandı. Böylece Avea Test Ekibi, HP uygulama geliştirme test ürünlerini, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunarken,  dünya çapında en verimli kullanan ekip olduğunu bir kez daha tescillemiş oldu.

Güçlü bir test mühendisi kadrosuna sahip olan Avea Test Ekibi; Müşteri İlişkileri Yönetimi, Faturalama, Katma Değerli Servisler gibi projelerin performans, kullanılabilirlik, fonksiyon ve entegrasyon testlerini gerçekleştirerek, müşterilere daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyor. Avea Test Ekibi, 2014 yılının Kasım ayında Londra’da düzenlenen Avrupa Yazılım Test Ödülleri töreninde de ‘Yılın Test Takımı’ ödülünü kazanmıştı.

Coşkun Şahin: “Uluslararası ödüller özverili ve sonuç odaklı çabalarımızın bir sonucu”

Türk Telekom Grubu Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin aldıkları ödülle ilgili olarak şunları söyledi: “Avea Test Ekibi’nin HP uygulama geliştirme test ürünlerini dünyada en iyi kullanan ekip olduğunu kanıtlayan bu ödül, işimizi uluslararası standartlarda mükemmelliğe taşıma yolunda ortaya koyduğumuz başarının bir göstergesi. Müşterilerimize son teknolojinin yanı sıra yenilikçi ve kaliteli hizmet sunmaya odaklıyız. Avea Test Ekibi olarak doğru test süreç ve araçlarını kullanarak elde ettiğimiz kalite anlayışını uluslararası platformda bir kez daha kanıtladığımız için gururluyuz. HP Shining Star Award’ı Türkiye’ye getiren ekibimizi, bizi ödüle taşıyan özverili ve sonuç odaklı çabalarından dolayı kutluyor, bunu müşterilerimize daha fazlasını sunmak üzere verdiğimiz yeni bir söz olarak görüyorum.”

Dünyanın önde gelen yazılımcıları Prag’da buluştu

EMEA HP Customer Forum, yazılım test sektörünün önde gelen şirketlerinden HP tarafından organize ediliyor. Etkinlik, dünya çapında uygulama geliştirme ve test ekiplerini bir araya getirerek yazılım pazarında faaliyet gösteren şirketlerin tecrübelerini ve başarılarını paylaşma ayrıcalığı tanıyan bir organizasyon.

Teknoloji Makaleleri