Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

LINE’ın Ücretsiz Grup Görüşme Uygulaması Artık iOS’ta

line_globaltechmagazineDünyanın önde gelen yaşam platformu LINE, 200 katılımcıya kadar ücretsiz, eş zamanlı sesli görüşme imkanı sunan “Popcorn Buzz” uygulamasının iOS versiyonunun piyasaya sunulacağını açıkladı.

Android cihazlar için tüm dünyada 2 Haziran’da kullanıma sunulan Popcorn Buzz, daha önce hiç olmadığı kadar çok kişinin aynı anda sesli görüşme yapmasını sağlayan devrim niteliğindeki teknolojisi nedeniyle kullanıcılardan olağanüstü yorumlar alıyor. Popcorn Buzz’ın kullanım alanı yalnızca kişisel sohbetlerle sınırlı değil. Uygulama iş amaçlı telekonferans görüşmeleri için de uygun ve tamamen ücretsiz.

Sadece bir kullanıcı adı seçip, profil fotoğrafı yükleyen herkes anında Popcorn Buzz’ı kullanmaya başlayabilir. LINE kullanıcıları Popcorn Buzz’a LINE hesaplarıyla giriş yaparak arkadaş listelerini anında senkronize edip görüşme yapabilirler.

Grup görüşmesi sırasında kullanıcılar sohbete katılan diğer üyelerin ikonlarını görebilir ve ikonların sağ altında beliren yeşil nokta ile hangi üyenin konuştuğunu anlayabilir..

Gelecekte grup görüntülü arama ve LINE gruplarıyla bağlantı kurma imkanı gibi ek özelliklerle Popcorn Buzz’ın kullanıcılarına daha dinamik iletişim yolları sunması planlanıyor.

Popcorn Buzz App Store (iOS 7.0 ve üstü): https://itunes.apple.com/app/popcorn-buzz-free-group-calls/id997252057

Popcorn Buzz Google Play (Android 4.0 ve üstü): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.linecorp.conference

Teknoloji Makaleleri