Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

CSC Avusturya ve Doğu Avrupa Genel Müdürlüğü Görevine Dietmar Kotras Atandı

Dietmar_KotrasYeni nesil BT servis ve çözümlerinde küresel lider konumunda bulunan CSC’de, Dietmar Kotras Avusturya ve Doğu Avrupa Genel Müdürü olarak atandı.

CSC’de (NYSE: CSC) Avusturya ve Doğu Avrupa bölgesinden sorumlu genel müdürlük görevine Dietmar Kotras getirildi. Dietmar Kotras, CSC’nin bölgesel ve global pazarlara yönelik stratejileri doğrultusunda, tüm lokal satış aktivitelerinin sürdürülmesinden sorumlu olacak. Kotras’ın temel odağında mobilite, bulut, siber güvenlik, uygulama modernizasyonu ve büyük veri gibi yeni nesil BT konuları yer alacak.

Kotras’ın uluslararası deneyimine dikkat çeken CSC Başkan Yardımcısı ve Merkez ve Doğu Avrupa Genel Müdürü Claus Schünemann, “Kotras, deneyimi ve BT hizmetleri sektöründeki uzmanlığı ile CSC’nin Avusturya ve Doğu Avrupa’daki faaliyetlerini daha da ileri taşıyacak” dedi.

Dietmar Kotras CSC’ye katılmadan önce tanınmış danışmanlık şirketlerinde ve sistem entegratörlerinde çeşitli yönetim pozisyonlarında bulundu. Ayrıca SAS Institute’de Avusturya Ülke Müdürlüğü yaptı ve T-Systems Avusturya’da farklı yönetim ve satış pozisyonlarında görev aldı.

Lisans eğitimini bilgisayar bilimleri alanında tamamlayan Kotras’ın pazarlama ve BT hizmetleri alanlarına yönelik master derecesi bulunuyor.

Teknoloji Makaleleri