Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Türk Telekom üst yönetiminde değişiklik

turk telekom globaltechmagazineTürkiye’nin lider iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom üst yönetiminde değişiklik yapmıştır.

Türk Telekom Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir ve Türk Telekom Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, Türk Telekom’daki görevlerinden ayrılma kararı almışlardır.

Bu kapsamda Erkan Akdemir tarafından yürütülen Bireysel İş Birimi CEO’luğu pozisyonu kaldırılmış olup şu anda Bireysel İş Birimi CEO’suna doğrudan bağlı olarak görev yapan birimler Türk Telekom CEO’su Rami Aslan’a bağlanmıştır.

Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin’in görevleri Türk Telekom CEO’su Rami Aslan tarafından üstlenilecektir; bu pozisyona en kısa zamanda atama yapılacaktır.

Türk Telekom CEO’su Rami Aslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Türk Telekom grup şirketlerinin müşteri odaklı entegrasyonu ve transformasyonu yolunda önemli başarılar elde edilmesini sağlayan değerli çalışmaları ve katkıları için Erkan Akdemir ve Coşkun Şahin’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Teknoloji Makaleleri