Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Duruma Göre Laptop, Kafana Göre Tablet

hp_globaltechmagazineTeknoloji liderleri Intel ve HP, teknoloji dünyasının yeni trendi ‘duruma göre laptop kafana göre tablet’ yani 2’si 1 Arada laptopları performansı stille birleştirmek isteyenlerin beğenisine sunuyor. Katlanabilen ve çıkabilen ekranı ile yepyeni bir kategori olan 2’si 1 Arada laptopların en yeni üyesi HP Stream X360 ve HP Pavilion X360 şimdi Teknosa mağazalarında cazip fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor.

Bilgisayar dünyasında yeni bir dünyanın kapılarını açan ve elimizden düşüremediğimiz tabletlerin pratikliği ile diz üstü bilgisayarların performansını bir araya getiren Intel işlemcili 2’si 1 Arada laptoplar ne laptoptan ne de tabletten vazgeçemeyenler için ideal. 2’si 1 Arada laptop ailesinin en yeni üyesi olan HP Stream X360, üstün performansın yanı sıra 10,1 inç diyagonal boyutlu H WLED arkadan aydınlatmalı dokunmatik ekranı ve 2 GB belleği ile kullanıcılara aynı anda benzersiz bir dizüstü bilgisayar ve tablet deneyimi sunuyor. 5. Nesil Intel Core i5 işlemcili ve 13,3 inç ekranlı HP Pavilion X360, 6 saate yakın pil ömrü ile üstün bir performans sağlıyor. 500 GB’lık hard disk alanıyla gelişmiş depolama imkanı sunan HP Pavilion X360, 8 GB RAM ile de yüksek hızın keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

Intel teknolojisi ile üretilen ve 2’si 1 Arada laptop ailesinin en yeni üyesi olan HP Stream X360 ve HP Pavillion X360 ile internet bağlantısına sahip her yerden bir içeriğe kolayca erişebilmek için bulut depolama ortamı kullanılabiliyor. 2’si 1 Arada laptoplar ile dizüstü bilgisayar modunda çalışabilir, stand modunda izleyebilir, katlanır modda oyun oynayabilir, tablet moduna geçebilirsiniz. Bu yenilikçi, dönüştürülebilir laptoplar tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak esnekliğe sahip.

20 Ocak–14 Şubat tarihleri arasında devam edecek olan kampanya kapsamında HP Stream X360 ile HP Pavillion X360, 799 TL’den başlayan özel fiyatlarla Teknosa mağazalarında satışa sunuluyor.

Teknoloji Makaleleri