Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

e-Dönüşüm’de Son Trend e-Bilet

fitsolutions_globaltechmagazineTürkiye’nin lider e-Dönüşüm® firması FIT Solutions, e-Bilet çözümü ile şirketlere hem kolaylık hem de yüzde 50’ye kadar tasarruf sağlıyor. Şirketlerin müşterilerine daha kaliteli ve hızlı hizmet vermesini de sağlayan e-Bilet çözümü, şirketlerin iş süreçlerini çevreyle dost şekilde dönüştürmesine de katkıda bulunuyor.

Özellikle hava, kara ve deniz ulaşımında e-Bilet kullanımının başlamasıyla, bir süredir hem müşterilerin hem de firmaların dikkatleri bu teknolojiye çevrilmiş durumda. Müşteriler, içinde bulunduğumuz bilişim çağında kağıt bilet kullanımını unutmaya başladılar bile. Üstelik basılı biletler artık kağıt israfı olarak görülüyor. Şirketler ise bu teknolojinin sağladığı kolaylıkları farkına vararak dönüşüm süreçlerini hızlandırıyorlar. Türkiye’nin e-Dönüşüm® lideri FIT Solutions e-Bilet çözümü ile şirketlerin operasyonunu kolaylaştırıyor ve hızlandırıyor; müşterilerine verdikleri hizmetlerin kalitesini artırmalarını, hem zamandan hem de maliyetlerden tasarruf etmelerini sağlıyor.

Şirketler yüzde 50’ye kadar tasarruf ediyor

FIT Solutions, kağıt halinde basılması ve saklanması hem zahmetli hem de maliyetli olan biletleri elektronik ortama taşıyarak şirketlere yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor. Firmalar, biletin ikinci nüshasını basılı olarak saklamak zorunda kalmıyor; dijital olarak saklamaları yeterli oluyor. Müşteri isterse, 1. nüshayı basıp verebiliyor ama basılma zorunluluğu bulunmuyor.

Kullanıcılar için e-Bilet Büyük Avantaj

Müşteriler, biletlerini basılı olarak yanlarında taşımak zorunda değiller. Biletlerin kaybolması, buna bağlı olarak yaşanan zaman kayıpları ve gereksiz kağıt israfı gibi durumlar ortadan kalkıyor. Müşteriler yine de biletlerini basılı olarak isterlerse, talep edebiliyorlar veya kendileri de çıktı alabiliyorlar. Orijinal nüshanın kaybedilmesi gibi bir sorun söz konusu olmuyor.

Muhasebe süreçlerindeki sorunlar ve gecikmeler ortadan kalkıyor

Özellikle muhasebeciler e-Bilet’i kullanmaya bir an önce başlamak istiyor. Çünkü e-Bilet, muhasebe süreçlerini oldukça hızlandırıyor.  Firma, e-Bilet’i düzenlediğinde, sistem üzerinde kontrol edilebildiği için, raporlama süreçlerinde yaşanan sorunlar ve gecikmeler de ortadan kalkmış oluyor. e-Bilet ile Gelir İdaresi Başkanlığı’na yasal raporlama dijital olarak yapılabiliyor. İkinci nüshadan kaynaklı lojistik depolama maliyetleri ortadan kalkıyor.

Müşteri hacmi ne olursa olsun, FIT Solutions’ın çözümü var

FIT Solutions tarafından geliştirilmiş e-Bilet portalı, müşteri işlemlerinin hacmi ne kadar yüksek olursa olsun sorunsuz çalışıyor. Turkcell, ING ve ABH destekli Cloud altyapı hizmetleri ile sektörün en donanımlı ve tecrübeli bulut altyapı hizmetlerini sunuyor. FIT Solutions, 120 kişilik kadrosu ve 25 kişilik destek ekibiyle, teknik destek anlamında da her zaman firmaların yanında oluyor.

Çevreci bilgi işlem

e-Bilet uygulaması da diğer e-Dönüşüm® uygulamaları gibi, şirketlerin iş süreçlerini doğa dostu biçimde dönüştürmelerine de katkıda bulunuyor. e-Bilet ile basım maliyetlerinin ortadan kalkmasının yanı sıra kağıt tüketimi azalıyor ve ağaçların kesilmesi önleniyor.

Teknoloji Makaleleri