Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

VeriPark Microsoft Dünya Yazılım Ligi’nde Zirvede

microsoft_globaltechmagazineTüm dünyada finans devleri için hayata geçirdiği bankacılık, sigortacılık ve emeklilik projeleri ile küresel alanda dikkatleri üzerine çeken VeriPark, sadece 9 çözüm ortağının yer aldığı Microsoft Dynamics CRM Global ISV Programı’na (Microsoft Küresel Bağımsız Yazılım Geliştiricileri Programı) seçildi. VeriPark, aynı zamanda finans sektörüne odaklı yazılım geliştiren ve çözüm üreten dünyadaki tek Global ISV ünvanlı Microsoft iş ortağı da oldu.

Bankacılık, sigorta ve emeklilik sektörlerine yönelik yazılım çözümleriyle Türkiye’de ve EMEA bölgesinde saygın bir yere sahip olan ve dünya finans devleri için hayata geçirdiği başarılı projelerle küresel pazarda dikkatleri üzerine çeken VeriPark, Microsoft Dynamics CRM Global ISV Programı’na (Microsoft Küresel Bağımsız Yazılım Geliştiricileri Programı) seçildi.

VeriPark, dünyada sadece 9 çözüm ortağının girmeye hak kazandığı Microsoft Dynamics CRM Global ISV Programı’nın finans alanında çözüm geliştiren ve yazılım üreten tek Global ISV ünvanlı Microsoft iş ortağı oldu. VeriPark, bankacılık, sigortacılık ve emeklilik gibi alanlardaki deneyimiyle ortaya koyduğu birikimi Microsoft Dynamics CRM platformu aracılığıyla küresel şirketlere çözüm sağlamak için kullanacak.

Microsoft Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler (KOBİ) Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tarık Tüzünsü, VeriPark’ın Microsoft Dynamics CRM Global ISV Programı’na katılımını şu sözlerle değerlendirdi:

“Microsoft Dynamics ürünleri kurumlara kaynaklarını en verimli şekilde kullanmalarının yolunu açıyor. Böylece müşterilerine en kaliteli ürün ve hizmetleri en düşük maliyetle sunmalarına yardımcı olurken, müşteri memnuniyetinin devamlılığını sağlıyor. VeriPark’ın Microsoft Dynamics CRM için çözüm üreten dünyadaki 9 Küresel Bağımsız Yazılım Sağlayıcı arasına katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. VeriPark’ın özellikle finans alanındaki birikimini ve dünyanın önde gelen şirketleri için çözüm üreten bir kurum olmasından gelen eşsiz deneyimini Microsoft’un küresel gücüyle birleştirerek, birlikte müşterilerimize en iyisini sunmak için çalışacağız. Dünya genelinde birçok şirketin gerçek potansiyeline ulaşmasını sağlayacak çözümleri birlikte tasarlayacağız.”

MEA Bölgesi’ndeki tek Global ISV VeriPark

Microsoft Dynamics Global ISV Programı için tüm dünyada alanındaki en başarılı iş ortakları büyük bir titizlikle seçiliyor. ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) ve CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) odaklı ürünlerden oluşan Microsoft Dynamics platformu için proje geliştiren ve çözüm üreten Global ISV unvanına sahip toplam 26 iş ortağı bulunuyor. VeriPark’ın da aralarına dahil olduğu 9 adet Global ISV, CRM alanındaki yetkinlikleriyle öne çıkıyor.

Bugüne kadar Global ISV olmaya hak kazanan Microsoft iş ortakları Avrupa, Asya ve ABD’de yer alırken, VeriPark Microsoft Dynamics için çözüm üreten MEA bölgesindeki tek Global ISV unvanına sahip oldu.

Microsoft Dynamics CRM ile VeriPark çözümlerini tüm dünya kullanacak

Microsoft gibi bir dünya deviyle gerçekleştirdikleri küresel işbirliğinden dolayı son derece memnun olduklarını ifade eden VeriPark Genel Müdürü Aslı Derbent Özkan, şunları söyledi:

“Microsoft Dynamics CRM, müşteri yönetimi, satış, servis ve pazarlama alanında daha akıllı ve etkili çözümler ortaya koymak isteyen şirketler için müşteri deneyimini farklılaştıran ve sürekli geliştiren bir platform sunuyor. Özellikle mobil ve sosyal alandaki yetenekleriyle çağdaş dünyanın tüm gereksinimlerini karşılamak üzere kurgulanan bu çözüme finans alanındaki uzmanlığımızla katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Microsoft’un yazılım konusundaki uzmanlığını ve dünya genelindeki yaygın kullanıcı ağını VeriPark’ın finans odaklı tecrübesiyle bir araya getirerek, yalnızca ülkemizdeki veya MEA bölgesindeki değil, tüm dünyada kurumların verimliliğini artırma fırsatı yakalamaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

Teknoloji Makaleleri