Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Gençler Kariyerine Türk Telekom Grubu’nda STARTT Veriyor

turktelekomgrup_globaltechmagazineTürkiye’nin en büyük işverenlerinden Türk Telekom Grubu, genç yetenek programlarını STARTT adı altında birleştirdi. Başvurularına 2 Mart’ta başlanan Türk Telekom Grubu Genç Yetenek Programı STARTT, üniversite öğrencileri ve yeni mezunlara, 360 derece telekomünikasyon deneyimi ve sınırsız kariyer fırsatları sunuyor. Türk Telekom İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Bahattin Aydın, STARTT ile kariyerinde başarı hikâyelerini yazacak genç yetenekleri aradıklarını söyledi.

Türk Telekom Grubu’nun üniversite öğrencilerine yönelik hazırladığı genç yetenek programları, STARTT adı altında birleşti. STARTT, Türk Telekom Grubu ailesine katılmak isteyen gençlere, ‘telekomünikasyonu öğrenmeye doğru yerden başla’ diyerek, sınırsız kariyer fırsatları sunuyor.

“Kariyerinde başarı hikayesi yazacak gençler arıyoruz”

STARTT Genç Yetenek Programı’na kabul edilen üniversite öğrencileri ve yeni mezunların, Türkiye’nin en büyük işverenlerinden biri olan Türk Telekom Grubu çatısı altında telekomünikasyon sektöründe başarılı bir kariyerin ilk adımlarını atacağının altını çizen Türk Telekom İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Bahattin Aydın “STARTT ile yenilikçi bakış açısına sahip, heyecanlı, değişime açık, teknolojiye ilgi duyan ve yeni trendleri yakından takip eden genç yetenekleri şirketimize katmayı hedefliyoruz. Adayları seçerken, inovasyon konusundaki potansiyelleri bizim için önemli kriterler arasında yer alıyor. Çünkü bizim için yetenek, fark yaratmak ve farklı olmak demek. Yetenekli gençler STARTT ile Türk Telekom Grubu bünyesinde değişime liderlik yapan bir ekip ile buluşacak. Alacakları eğitimler ve edinecekleri deneyimlerle telekomünikasyon dünyasına adım attıkları ilk anda eşsiz bir tecrübe yaşayacak, parlak bir kariyerin kapılarını aralayacaklar. Türk Telekom Grubu olarak, STARTT ile kariyerinde başarı hikâyelerini  yazacak yetenekleri arıyoruz” diye konuştu.

Telekomünikasyonda doğru kariyer için sektörün öncü şirketinin kapısını aralama şansı

STARTT Genç Yetenek Programına, üniversitelerin 3.-4. sınıf ve yüksek lisans öğrencileri ile iş hayatında en fazla bir yıl deneyimi olan gençler yarı zamanlı veya tam zamanlı olarak katılabiliyor.

STARTT aynı zamanda 3. sınıf öğrencilerine staj fırsatı da sunuyor. STARTT Programına tam veya yarı zamanlı olarak katılma hakkı kazanan gençler dünyanın önde gelen entegre Telekom operatörlerinden Türk Telekom Grubu’nda sektörü her yönüyle deneyimleme şansını yakalıyor.

Yurtdışında çalışma imkanı

Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanan uyum programının ardından, saha ziyaretleri ile başlayan süreç; kişisel gelişim eğitimleri, proje çalışmaları, 3 hafta süre ile iki kez farklı iş birimlerini rotasyon ile deneyimleme fırsatı ve kişisel gelişimle inovasyon alanlarında proje çalışmaları ile devam edecek.  Birinci yılın sonunda yüksek performans gösteren tam zamanlı çalışanlara, Türk Telekom Grubu yurtdışı şirketlerinde süreli çalışma imkânı veya yurtdışındaki eğitim programlarına, büyük organizasyonlara katılım hakkı sağlanıyor.

400 öğrenciye, 360 derece telekom deneyimi

Türk Telekom Genç Yetenek Programı STARTT’ın başvuruları 2 Mart’ta başladı. 24 Mart’ta sona erecek başvuru sürecinde gençler test ve değerlendirme uygulamalarından geçecek, tüm aşamaları başarı ile tamamlayanlar Türk Telekom Grubu ailesine katılmaya hak kazanacak. Türk Telekom Grubu, birimlerin ihtiyaçları doğrultusunda, sürecin başından itibaren 400 öğrenciye, 360 derece Telekom deneyimi yaşatmayı vaat ediyor.

Türk Telekom Genç Yetenek Programı STARTT’a facebook.com/TTSTARTT ve www.ttstartt.com.tr  adreslerinden başvuru yapılabiliyor.

Teknoloji Makaleleri