Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Arena Bilgisayar Polycom Yetkili Distribütörü Oldu

arena_globaltechmagazineTürkiye’nin Teknoloji Devi ARENA, Polycom İle Distribütörlük Anlaşması İmzaladığını Duyurdu.

Kurumsal çözümler sunma anlayışı ile ürün gamına dünyanın en güçlü üreticilerini dahil etmeye devam eden Arena, yeni yönetim modeli Arena Value ve uzman kadrosu ile katma değerli hizmetler sunmaya devam ediyor.

Video, ses ve içerik alanında iletişim çözümleri ve işbirliği (UC&C) sunan üreticiler arasında endüstri lideri öncü markalardan olan Polycom,  çözümleri sayesinde şirketlerin coğrafi olarak dağınık iş güçlerini biraraya getiriyor. Arena, organizasyonların seyahat masraflarını azaltmanın yanı sıra verimliliği artıran çözümler sunan Polycom ürünlerinin, distribütörlük anlaşması kapsamında dağıtımını gerçekleştirecek.

Özel sektörden kamuya, farklı sektörel ve yapılardaki organizasyonlar Polycom’un sunduğu çözümleri kullanarak;

1.   Çalışanların lokasyon bağımsız “yüz yüze” elde ettikleri iletişim sayesinde yapılan yatırımların geri dönüşü hızlıca geri kazanılır.

2.    Doğru insanları bir yere toplamak için harcanan zaman, masraf ve karbon salınımı gibi etkenlere direk pozitif katkısı bulunur.

3.    Eldeki kaynakların doğru ve en verimli şekilde kullanılmasını sağlar.

4.    Telepresence, video, ses, services ve people connect çözümleri sayesinde birçok farklı lokasyonda farklı ara birim cihazları ile çalışanlar karşılıklı olarak online veya offline etkileşimde bulunma fırsatına sahip oluyor.

Arena Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Atıf Büyüksoy “Katma değerli iş modeli ile; yazılım, donanım ve servis ile uçtan uca çözüm sunan bir yapıda, güçlü markalarımız ve çözümlerimiz ile sektöründe öncü markalara hizmet vermenin hedefi ve heyecanı içerisindeyiz.

20 yılı aşkın süredir hizmet verdiğimiz iş ortaklarımıza, %80’i mühendislerden oluşan teknik kapasitesi yüksek güçlü kadromuz ile satış öncesi ve sonrası teknik destek sunuyor, ihtiyaç olan her noktada hem kendilerine hem de müşterilerine eğitimler gerçekleştiriyoruz.  Yaygın servis ve kurulum ağımız ile iş ortaklarımıza güç katıyoruz. Tüm bunların yanında, sorumluluğunu taşıdıgımız tüm markalarımızda demo ürünlerimizi iş ortaklarımızın hizmetine sunuyor ve Arena bünyesinde bulunun demo merkezimiz ile de tüm iş ortaklarımıza ve müşterilerine kendilerini evinde gibi hissedecekleri bir demo ortamı da sunmaktayız.

Dünya’da ve Türkiye’de sunduğu bütünleşik iletişim çözümleri ile önemli bir fark yaratan Polycom ile el ele ortaklarımıza ve iş ortaklarımızın değerli müşterilerine, uçtan uca yeni bir çözüm sunacak olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Arena olarak, bünyemizde kurduğumuz uzman Polycom mühendis kadrosu ve KOBI odaklı bakış açımız ve KOBI ekbimiz ile de iş ortaklarımıza Bütünleşik İletişim ve Video Konferans Çözümleri özelinde de önemli katma değerler sunacağız. Aynı zamanda ortaklarımızın işlerinin geliştirilmesi yönünde değerli bir adım atmış bulunmaktayız” dedi.

Teknoloji Makaleleri