Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Arena Yeni Markası Polycom’u İş Ortaklarına Tanıttı

Arena LogoArena, uzun yıllara dayanan deneyimleri ve bilgi birikimi ile oluşturduğu “Value” iş modeli kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanında yer alan iş ortakları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu organizasyonlardan biri de 14 Nisan 2015 tarihinde, Polycom ile İstanbul Şişli Marriot otelde gerçekleştirildi. Arena, video konferans sistemleri markası Polycom ile imzaladığı distribütörlük anlaşmasının ardından ilk kez iş ortaklarına Polycom’u tanıtmış oldu.

Etkinlik, Ekonomist/ Yazar Deniz Gökçe’nin Polycom video konferans cihazı ile etkinliğe uzaktan katılımı ile başladı. Teknolojinin sürekli yenilendiğini ve Arena ile bu yenilikleri tecrübe etmekten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Gökçe, günümüz şartlarında video konferansın ne kadar önemli olduğunu, hatta kendi eğitim verdiği üniversitede de dahil olmak üzere yaygın kullanımının sağlayabileceği avantajları katılımcılar ile paylaştı.

Gökçe’nin ardından Arena Value Satış ve Pazarlama Direktörü Tuncay Işık konuşmasında; Polycom’un yeni ürünleri ile birlikte daha da güçlenecek olan iş ortakları ve satış-pazarlama kanalına değindi.

Arena Genel Müdürü Okay Nasır’ın, Arena ofisinden canlı olarak katıldığı konuşmasında şu sözleri kaydetti: “Arena olarak, yeni yapılanmamız ile vizyonumuzun Türkiye’de daha çok hissedildiği bir döneme girdik. İş ortaklarımız bizim için çok önemli. İş ortaklarımıza güçlü kadromuz ile satış öncesi/sonrası teknik destek ve danışmanlık hizmeti sunan ve tabii ki güçlü markalarımız ile gerçek katma değeri sunan bir yapıdayız. Bugün burada Polycom’un değerli ürünlerini ve çözümlerini iş ortaklarımız ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz.”

Ardından etkinlik, Polycom Ülke Müdürü Haluk Şarman’ın,  Polycom markasını tanıttığı konuşması ve Polycom Çözüm Mimarı Osman Bıçakçı’nın Polycom ürün yelpazesi ve çözümleri hakkında bilgiler vermesi ile devam etti ve Deniz Gökçe’nin, Dünya ve Türkiye ekonomisi hakkında paylaştığı değerli bilgilerle son buldu.

Farklı şehirde bulunan iş ortaklarının katılım gösterdiği etkinlik, katılımcılar tarafından beğeni topladı.

Teknoloji Makaleleri