Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Panasonic Ürün Portföyünü Genişleterek Brother İle İş Ortaklığına İmza Attı

panasonic_globaltechmagazinePanasonic System Communications Company Europe (PSCEU) çatısı altında faaliyet gösteren Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler (CPS) birimi, saha testlerinden geçebilen ve bütünüyle entegre edilebilen mobil yazıcı çözümlerini belirli sektörlere sunmak amacıyla Brother Industries Limited’in bağlı ortaklığı Brother International Europe Ltd. ile işbirliğine gidiyor.

Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler tarafından geliştirilen Toughbook ve Toughpad, yüksek performans, güvenilirlik ve bağlanabilirliğin son derece önemli olduğu polis, asker, yangın ve acil durum ekipleri gibi kritik hizmet alanlarında Avrupa’da yaygın bir şekilde kullanılıyor.

Mobil çalışanlar için mobil yazıcı çözümleri sunan Brother International Europe, işbirliği kapsamında, hareket halindeki acil durum ekipleri için geliştirilen ve en çok tercih edilen ürünler kategorisindeki tam sayfa mobil termal yazıcı serisi PJ600 Serisi’ni sunuyor. Bunun yanısıra, zorlu koşullara dayanabilen mobil yazıcılardan oluşan ‘RJ Serisi’, A6/A7 yazıcı yaprak kapasiteli MW Serisi ve perakende sektörüne yönelik olarak geliştirilen fatura ve etiket yazıcılarından oluşan TD2000 Serisi de anlaşma kapsamındaki ürünler arasında yer alıyor. Sözkonusu Brother ürünleri, Panasonic Toughbook ve Toughpad cihazlarıyla birlikte kullanılmak üzere test edilecek.

Panasonic’in üçüncü parti mobil çözümler portföyüne ProServices fırsatıyla eklenen Brother Mobile Solutions çözümleri, karar vericilere birbirinden cazip uçtan uca avantajlar sağlayan mobil çözümler sunuyor. Saha çalışanları için sınıfının en iyisi mobil teknolojileri sunan bu ürünler, birbiriyle uyumlu çalışan cihazları belirleme ve mevcut sistemlere entegre etme konusunda büyük bir baskı altında olan BT yöneticilerine de destek oluyor.

Brother International Europe Ticaret Direktörü Ian Metcalfe, “Sektör profesyonelleri daha üretken olmanın, operasyon maliyetlerini düşürmenin, rekabet avantajı yakalamanın ve mevcut sistemlerin tamamında verimlilik sağlamanın yollarını ararken, mobil teknoloji kullanımı da, saha çalışmalarında, kamu güvenliği alanında ve sigorta sektörlerinde her geçen gün artıyor. Panasonic ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği, hızla değişen pazarlarda saha çalışanlarının ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla mobil bilgisayar ve yazıcı çözümleri arasında kesintisiz bir entegrasyon kurmamıza yardımcı olacak” diyor.

Panasonic Avrupa Kurumsal Mobil Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Robert Blowers ise, “Günümüzde saha çalışmalarındaki işgücü gittikçe mobil çalışma biçimini daha fazla benimsiyor ve mobil teknolojilere yönelik beklentiler de bu yönde artırıyor. Brother International Europe ile devam eden işbirliğimiz, bu anlamda son kullanıcılarımıza daha çeşitli ürünler sunmamızı sağlarken, aynı zamanda Toughbook veya Toughpad cihazlarının onları saha çalışmaları sırasında yarı yolda bırakmayacağının ve yeni yazıcı çözümleriyle uyumlu çalışacağının garantisini veriyor” diyor.

Panasonic, önceden yapılandırılmış Brother mobil yazıcı çözümlerini, Avrupa’daki mevcut dağıtım kanalları üzerinden satışa sunacak. İlk etapta öne çıkacak sektörler ise acil durum hizmetleri ve perakende olacak.

Teknoloji Makaleleri