Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Dünya Devi Informatica İle Kurumsal Veri Yönetim Zirvesi 29 Nisan’da

Informatica_logoVeri yönetimi konusunda dünyanın lider şirketi Informatica ve Türkiye’de 25 yıldır bilişim teknolojisi alanında faaliyet gösteren, 2010 yılından bu yana veri ve iş analitiği alanında çözüm ve hizmet sunan KOMTAŞ Bilgi Yönetimi, kurumsal veri yönetimini dev bir zirve ile gündeme taşıyor. “Information-Centric Organizations Summit’’, 29 Nisan 2015’de ‘Be Data Ready’ ana teması ile toplanıyor.

Dünyada yükselen trendin “bilgiyi daha iyi kullanmak” olduğuna inanan lider kurumların ve lider veri yöneticilerinin katılımlarının hedeflendiği; Shangri-LaBosphorus Otel’de gerçekleşecek olan zirveye Informatica Güney Avrupa Bölgesi Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Emilio Valdes de katılacak. Bilgi teknolojilerinde uluslararası trendlerin, uygulama örnekleriyle sunulacağı zirvede, şirketlerin, analitik, bulut ve mobil gibi teknolojilere ilişkin atmaları gereken adımlar ve şirketlerin dijitalleşen iş süreçlerinin kalbinde yer alan verinin yönetimine ilişkin yaklaşımları ele alınacak.

Informatıon-Centric Organizations Summit’te, şirketlerin dijitalleşme ve karar süreçleri, müşteri tarafındaki sorumlulukları, yasal düzenlemeler, farklı bir ortam yaratmayı vadeden bu kültürel değişimle gelen yeni iş yapış biçimleri ve iş birimleri ile teknik yöneticilerin bu değişime yanıt verme yöntemleri de tartışılıyor olacak.

Teknoloji Makaleleri