Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

TomTom Haritaları, Mozilla Firefox Kullanan Akıllı Cihazlarda

tomtom_globaltechmagazineTomTom, çevrimiçi haritalarını ve Nav HTML5 çevrimiçi uygulamalarını Firefox OS destekli akıllı cihazlara taşıdığını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mozilla Ekosistem Direktörü Bertrand Neveux, şöyle konuştu:  “Firefox pazar alanında Firefox OS kullanıcılarına TomTom Çevrimiçi Haritalar Online ve Çevrimiçi Navigasyon uygulamalarını sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bizim önceliğimiz kullanıcılara hayatlarını daha zengin ve daha verimli hale getiriecek bir mobil deneyimi sağlayarak desteklemek. TomTom bu konuda büyük bir içerik sunuyor.”

14 ülkede sunuldu

Telefonica İş Geliştirme Direktörü Simon Callan ise şunları belirtti: “Telefonica şimdi 14 pazarda Firefox OS cihazı duyurdu. Latin Amerika ve Avrupa’daki tüketicilerimize bu cihazları geliştirmek için TomTom’un yüksek kaliteli haritalar ve navigasyon çözümlerini sunmasından memnunuz.”

TomTom Lisanslama Genel Müdürü Charles Cautley ise şöyle devam etti: “TomTom olarak kaliteli haritalar geliştirmek için HTML5’i, açık platform özelliğini desteklemekten heyecan duyuyoruz. Mozilla ve Telefonica ile işbirliği yaparak global akıllı telefon kullanıcıları için yeni pazarlar ve fırsatlar açıyoruz.”

Teknoloji Makaleleri