Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Panasonic’ten Çalışanlara 2’si 1 Arada Yeni Verimlilik Şampiyonu Panasonic Toughbook CF-MX4

panasonic_globaltechmagazineMobil teknolojinin nimetlerinden faydalanırken, kalite ve şıklıktan ödün vermek istemeyen kurum çalışanları ve yöneticiler, ekranı döndürülebilir ve bir tablete dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar Panasonic Toughbook CF-MX4 ile yeni bir teknoloji şampiyonuna kavuşuyor! Dizüstü bilgisayar ile tabletin becerilerini şık ve dayanıklı bir tasarımda buluşturan Panasonic Toughbook CF-MX4,  5. nesil Intel® CoreTM i5-5300U vProTM işlemcinin gücü sayesinde profesyonellerin aradığı kesintisiz çalışma becerisini ve işlevselliği sunabiliyor.

Kurumsal yöneticiler, satış ekipleri, yaratıcı profesyoneller veya pazar araştırmacıları için ideal olan ikisi bir arada dizüstü bilgisayar ve tablet, kendi elektronik kalemi ile toplantılar, ofis işleri, yaratıcı uygulamalar, sunumlar ve veri girişleri gibi kurumsal faaliyetlere mükemmel bir uyum sağlıyor.

İnce uçlu elektronik kalem ile çoklu dokunmatik ekran özelliği

Windows 8.1 Pro için tam destek sunan Panasonic Toughbook CF-MX4, kullanıcıların en yeni ekran teknolojisinden faydalanmalarını sağlayacak 12,5 inç IPS Full HD kapasitif 10 parmak çoklu dokunmatik ekrana sahip. Üstelik, kurumlara özel dayanıklı Panasonic Toughbook serisinde bir ilk teşkil edecek şekilde, elle yazılan notlar için gömülü ve ince uçlu bir elektronik kalem de ürünle birlikte sunuluyor.

En yeni, 5. nesil Intel® CPU

Kullanıcılar, 5. nesil Intel® CoreTM i5-5300U vProTM işlemci (3MB bellek, 2.3 GHz’den 2.9GHz’ye kadar Intel® Turbo Boost teknolojisi) sayesinde aradıkları bilgi işlem gücüne kavuşacaklar.  Cihaz, mobil çalışanların tüm uygulamalar ve belgeleri için gereken depolama alanına sahip olmaları için 4GB ya da 8GB RAM ve 128GB ya da 256GB SSD seçeneklerini sunuyor. Müşteriler, ihtiyaçlarına göre tercihlerini belirleyebiliyorlar.

Dünyada UHD alaşımın ilk ticari kullanımıyla kurumlara özel dayanıklılık

Panasonic Toughbook CF-MX4, yüksek performansına rağmen son derece hafif ve ince bir tasarıma sahip (1,14 kg ve 21 mm kalınlık). Ürün, kurumlara özel dayanıklılık becerilerini Toughbook serisinden beklenen üç yıllık garanti ile taçlandırıyor. Panasonic Toughbook’un klavyesinin bulunduğu üst şasisi, UHD alaşım denilen yeni bir magnezyum alaşımından üretilmiş bulunuyor. UHD alaşım, karbon ile magnezyumu bir araya getirerek hem hafif hem de dayanıklı, yeni bir materyal oluşturuyor. Sık seyahat etmenin doğal getirileri olan çarpmalara ve çiziklere direnebilecek şekilde tasarlanan ürünün, 76cm yükseklikten düşmelere ve 100-kgf’lik basınçlı sarsıntıya karşı dayanıklığı testlerle sabit. 360 derecelik yenilikçi menteşe tasarımı sayesinde dizüstü bilgisayardan tablete dönüşüm hızlı ve kolayca gerçekleşiyor.

Kurumların ihtiyaçları için birebir

Zengin kurumsal arayüzler ve kablosuz bağlantı seçeneklerine sahip Panasonic Toughbook CF-MX4, kullanıcıların masada ya da sahada olmaları fark etmeksizin her zaman bağlantıda kalmalarını sağlıyor. Kurumsal girişler arasında 2 adet USB 3.0, 1 adet HDMI, 1 adet LAN, 1 adet VGA, 1 adet SD kart girişi ve opsiyonel akıllı kart okuyucu yer alıyor.

Cihaz, hızlı veri transferi için Wireless LAN a/b/g/n/ac (up to 866.7 Mbps), Bluetooth® ve opsiyonel 4G LTE seçeneklerini içerisinde barındırıyor. Stereo mikrofonlu 2MP web kamerası video konferans için ideal şartları sağlıyor.

Kesintisiz çalışma

Panasonic Toughbook CF-MX4  13 saate kadar çalışabiliyor ve kullanıcının kesintisiz çalışabilmeseini sağlamak amacıyla cihazı tamamen kapatmadan değiştirebileceği bir pili içerisinde barındırıyor.

Panasonic Avrupa Bilgisayar Ürün Çözümleri Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Jan Kaempfer, yeni ürünle ilgili şunları söylüyor: “Günümüzün her daim yoğun çalışanlarının artık yeni bir iş kahramanı var. Toughbook CF-MX4, hem dizüstü bilgisayar hem de tablet dünyasının en iyi örneklerini dayanıklı bir gövdede ve benzersiz işlevsellikte biraraya getiriyor.”

Panasonic Toughbook CF-MX4 Nisan 2015’in sonundan itibaren satışa sunulacak.

Teknoloji Makaleleri