Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Arena, Dell Sonicwall ile Distribütörlük Anlaşması İmzaladı

arena_globaltechmagazineTürkiye’nin Teknoloji Devi Arena, Yeni Yönetim Modeli “Arena Value” ve Uzman Kadrosu ile Katma Değerli Hizmetler Sunmaya Devam Ediyor.

Ürün gamına dünyanın en güçlü markalarını dahil etmeye devam eden Türkiye’nin teknoloji devi Arena, Dell tarafından gücüne inanılarak satın alınan SonicWALL’un güvenlik cihazları ve bu cihazlara bağlı yazılım ürünlerinin distribütörü olduğunu duyurdu.

Sonicwall ürünlerinin Türkiye çapında daha çok müşteriye ulaştırılmasını sağlayacak olan bu anlaşma ile, tüm iş ortakları yeni ve katma değerli satın alma olanaklarına sahip oldu.

Konuyla ilgili olarak Arena Genel Müdür Yardımcısı  Atıf Büyüksoy şu sözleri dile getirdi:

“Arena Value olarak, katma değerli iş modelimiz ile; yazılım, donanım ve servis ile uçtan uca çözüm sunan bir yapıda, güçlü markalarımız ve çözümlerimiz ile hizmet vermenin  heyecanı içerisindeyiz. Dünyanın önde gelen markası Dell’in; server storage, network ve Dell Wyse’ın da thin client çözümleri ile Dell çatısı altında müşterilerimize değer sunuyoruz. Bunun yanı sıra günümüzün en önemli ihtiyacı olan güvenlik alanında önemli bir markayı daha portfoyümüze katmaktan mutluluk duyuyoruz. Dell markasının uçtan uca tüm çözümlerini iş ortaklarımıza ve iş ortaklarımzın müşterilerine sunmak, Arena Value değerini bir kez daha ön plana çıkarıyor. Dell Sonicwall işbirliğimiz tüm iş ortaklarımıza hayırlı olsun.

Arena olarak hedefimiz, öncü dünya markalarını bünyemize katarak mevcut iş ortakları ekosistemimizin gücüne güç katmak. 20 yılı aşkın süredir hizmet verdiğimiz iş ortaklarımıza, %80’i mühendislerden oluşan teknik kapasitesi yüksek güçlü kadromuz ile satış öncesi ve sonrası teknik destek sunuyor, ihtiyaç olan her noktada hem kendilerine hem de müşterilerine eğitimler gerçekleştiriyoruz. Dell özelinde de donanımlı ekibimiz ile hizmet vermeye hazırız.”

Dell Software İş Geliştirme Müdürü Özben Miçooğulları, bu işbirliği ile ilgili olarak:

“1991 yılında kurulan ve önemli endüstri analistlerinin övgülerini kazanan ve Gartner Raporlarında Liderler arasında bulunan SonicWALL, bugün çözümleri ve servisleri ile milyonlarca kurumsal kullanıcıya, performans ve kapsamlı korumayla elde edilen rekabet üstünlüğünü sunuyor. Başta güvenlik duvarı olmak üzere çeşitli güvenlik ürünleriyle tanınan SonicWALL, kurumsal çözümler pazarındaki bu başarısını daha da ileriye taşımak için konusunda uzman iş ortaklarıyla faaliyetlerine devam etmektedir. Bu kapsamda güvenlik cihazları ve bu cihazlara bağlı yazılım ürünlerinin dağıtıcısı olarak Arena ile gerçekleştirdiğimiz stratejik iş ortaklığından doğan sinerji ile,  müşterilerimize doğru ürünleri doğru zamanda ve uygun finansal modeller ile ulaştırmayı hedefliyoruz.“ dedi.

Teknoloji Makaleleri