Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Facebook,Foursquare, Uber, Medium Yöneticileri İstanbul’da Toplanacak

userspots_globaltechmagazineUserspots’un düzenlediği kullanıcı deneyimi ve kullanılabilirlik konferansı UX Alive, dünyanın farklı bölgelerinden gelecek katılımcı ve konuşmacıları ile tamamen uluslararası bir ortamda gerçekleşecek. Farklı konu başlıklarında atölye çalışmalarının da yapılacağı etkinlikte, dünyanın önde gelen internet şirketlerinden yöneticiler deneyimlerini paylaşacak.

UX Alive Konferansı’na sayılı günler kala, etkinliğe dünyanın farklı bölgelerinden gelen talepler de artarak devam ediyor. Kullanıcı deneyimi ve kullanılabilirlik alanında MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesinin ilk, Avrupa’nın ise en büyük etkinliklerinden biri olan UX Alive, Userspots tarafından düzenleniyor.

13-14 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek UX Alive Konferansı, hem konuşmacıları hem de katılımcıları ile tamamen uluslararası bir ortamda gerçekleşecek. Etkinlikte Türkiye’nin yanı sıra ABD, İngiltere, Hollanda, Danimarka, Almanya, İran, Kongo, Azerbaycan, İspanya, Ermenistan, Romanya, Polonya, Bangladeş ve Çin gibi birçok farklı ülkeden konuşmacı ve katılımcı da yer alacak.

Başta Uber, Medium, Facebook ve Foursquare olmak üzere, dünyanın önde gelen internet şirketlerinden konuşmacıların söz alacağı UX Alive’da ayrıca dijital medya ve içerik, e-ticaret, finans, UX araçları ve UX metodolojisi gibi farklı başlıklarda atölye çalışmaları düzenlenecek.

Teknoloji Makaleleri