Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Lenovo Arçelik ile İşbirliği Yaptı

lenovoPOS_globaltechmagazineDünyanın ve Türkiye’nin en büyük bilgisayar üreticisi Lenovo’nun dizüstü bilgisayar, tablet ve akıllı telefonları bundan sonra Arçelik ve Beko bayilerinde de teknoloji severlere ulaşacak.

“Bu işbirliğiyle, yenilikçi, güvenilir ve sağlam Lenovo ürünleriyle, Beko ve Arçelik güvencesini bir araya getirdik” diyen Lenovo Türkiye Genel Müdürü Gülfem Çakmakçı şöyle konuştu: “Lenovo, dünyanın ve Türkiye’nin 1 numaralı PC üreticisi ve global bir teknoloji devi. Türkiye’nin gururu olan Arçelik gibi dev bir şirketle satış ağı anlaşması yaptığımız için son derece mutluyuz. Artık Türkiye’nin her noktasında tüketicilerimiz Lenovo ürünlerine bir Arçelik ve Beko bayisi kadar yakın olacaklar. Bu da müşterilerimizin üstün teknolojili dizüstü bilgisayarlarımıza, tabletlerimize ve kısa bir süre önce piyasaya sunduğumuz son model akıllı telefonlarımıza ulaşmaları için büyük bir avantaj olacak.”

Arçelik A.Ş. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tülin Karabük ise Arçelik A.Ş.’nin tüketici elektroniği sektöründe lider konumunu güçlendirme hedefi doğrultusunda, dünyanın önde gelen markalarıyla yaptıkları işbirliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şöyle konuştu: “Mağazalarımızda müşterilerimize en iyi marka ve modellerden oluşan geniş bir ürün portföyü sunmaya önem veriyoruz. Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük bilgisayar üreticilerinden Lenovo’nun ürünleri artık Arçelik ve Beko bayilerinde tüketicilerimizle buluşacak. Tüketici algısı oldukça yüksek olan bu önemli markanın mağazalarımızda yer alması bizi son derece mutlu etmektedir.”

Teknoloji Makaleleri